ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοιτάει και προς το εξωτερικό για την ενίσχυσή του ο Απόλλωνας!

Κοιτάει και προς το εξωτερικό για την ενίσχυσή του ο Απόλλωνας!

Προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

 

Οι περιορισμοί στις μεταγραφές είναι αντίπαλος του Απόλλωνα Πόντου για την ενίσχυσή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και πλην των ποδοσφαιριστών που ανανέωσαν από την περσινή σεζόν (ο βασικός κορμός με 14 παίκτες) πλέον γίνεται προσπάθεια να βρεθούν τουλάχιστον 6-7 παίκτες ακόμη ώστε να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κοκκινόμαυροι έχουν στρέψει το βλέμμα τους και σε περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών εκτός των ελληνικών συνόρων, ελπίζοντας πως θα βρεθούν αξιόλογες μονάδες για να επανδρώσουν το ρόστερ. Η εξεύρεση παικτών και μάλιστα κάτω από το ηλικιακό όριο των 23 ετών δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, όμως στον Απόλλωνα αναγκαστικά θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος ενίσχυσης.

 

Υπάρχει το περιθώριο απόκτησης μόλις ενός παίκτη άνω των 23 ετών που μπορεί να πάρει ο Απόλλων κι αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών. Σε ό,τι αφορά στον Ολαϊτάν πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τηρήσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στην ομάδα, παρ’ ότι προπονείται με την Αγία Νάπα. Για την πρώτη προπόνηση, όπως από χθες ενημέρωσε η «Μ», πιθανότατα θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα.

 

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/8)

 

X