ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοεντράο για τον επόμενο σταθμό του και την κατάσταση που βρίσκεται

Κοεντράο για τον επόμενο σταθμό του και την κατάσταση που βρίσκεται

Tι δήλωσε ο 31χρονος αμυντικός για το μέλλον του

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του βρίσκεται ο Φάμπιο Κοεντράο.

 

Ο 31χρονος αμυντικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη, συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά εν τέλει αποφάσισε να μην υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο πιστεύοντας ότι θα βρει καλύτερη πρόταση. Κάτι που δεν βρήκε ακόμη…

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κοεντράο υποστηρίζει ότι αδημονεί για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για εκείνον αφού έχει ακόμη χρόνια μπροστά του.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αγάπη του για τη στρογγυλή θεά, το ψάρεμα και την αδυναμία που έχει στη γυναίκα του.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

 

Για το δικό του μέλλον: «Έχω ακόμα μέλλον στο ποδόσφαιρο. Προπονούμε για να παραμείνω σε καλή κατάσταση και να είμαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας μου».

 

Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο: «Ήθελα να έχω πάντα μια μπάλα ποδοσφαίρου μαζί μου στο κρεβάτι από μικρός. Όλοι έλεγαν ότι θα γίνω ποδοσφαιριστής αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάσω ποτέ σε αυτό το επίπεδο. Φυσικά ονειρεύτηκα ότι θα γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά έπρεπε να θυσιάσω πολλά για να φτάσω να παίζω σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ του κόσμου, της Ρεάλ».

 

Για την ζωή του μακριά από το άθλημα: «Το ψάρεμα είναι η ζωή μου, μετά το ποδόσφαιρο. Έβγαλα πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο, αλλά το να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής απαιτεί πολλές θυσίες».

 

Για την στήριξη από την σύζυγο του: «Είναι εκπληκτική, με βοήθησε πολύ. Είναι η μητέρα των παιδιών μου, είναι μαζί μου στα καλά και στα κακά. Μοιραζόμαστε τα πάντα».

X