ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κομβικής σημασίας: Αυτά είναι τα θέματα που «καίνε» τον Πανσερραϊκό

Κομβικής σημασίας: Αυτά είναι τα θέματα που «καίνε» τον Πανσερραϊκό

Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη, το αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα 52 στρέμματα στο Πάρκο της Ομόνοιας και η ανάγκη απόκτησης προπονητικού κέντρου

Πρόσφατα, ο νυν πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, αποκάλυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει και συνάμα προανήγγειλε, μέσω της «Μ», την έναρξη διαδικασίας εκλογών.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα ολοκληρώνεται ο λογιστικός απολογισμός και κλείνει έτσι η χρονιά.Μάλιστα, όλα συνηγορούν ότι ως τις 15-20 Φεβρουαρίου δεν αποκλείεται να έχει γίνει η αλλαγή σκυτάλης στον Ερασιτέχνη. «Δεν αλλάζει κάτι. Ο,τι είπαμε ισχύει», επισήμανε μέσω της «Μetrosport» ο Χατζημιχαηλίδης σχετικά με την αποχώρησή του από την προεδρία.Στην ανακοίνωση, η οποία θα υπάρξει, θα καθορίζεται χρονικά το πλαίσιο κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την επόμενη μέρα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.


Η πρώτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη θα διεξαχθεί πέντε μέρες μετά από την επίσημη ανάρτηση για τη διαδικασία των εκλογών. Η δεύτερη επαναληπτική, σε περίπτωση μη απαρτίας της πρώτης, είναι να διεξαχθεί την ίδια ώρα και εντός πέντε ημερών από την πρώτη συνέλευση. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, άλλωστε, ότι αυτή τη στιγμή το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι υπό την... ομπρέλα του Ερασιτέχνη.Επίσης, κομβικό ζήτημα για τον Πανσερραϊκό; Ισως και το πιο σημαντικό; Στις 6 Φεβρουαρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός έχει καταθέσει ήδη αίτημα όσον αφορά την έκταση για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου, το οποίο έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα.Η έκταση είναι στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας (σ.σ. ο Πανσερραϊκός ζήτησε 52 στρέμματα). «Εχουμε δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ως Ερασιτέχνης. Θεωρούμε ότι είναι κομβικής σημασίας για τον Σύλλογο. Συν τοις άλλοις, θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο όλου του νομού. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να αποκτήσει το δικό του αθλητικό κέντρο», υπογράμμισε μέσω της «Μ» ο Χατζημιχαηλίδης. Σε περίπτωση, την οποία δεν συζητηθεί στο Συμβούλιο το αίτημα στις 6 Φεβρουαρίου, τότε θα μεταφερθεί για τα τέλη του Φλεβάρη.

X