ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο κορυφαίος σέντερ φορ με τον οποίο συνεργάστηκα»

«Ο κορυφαίος σέντερ φορ με τον οποίο συνεργάστηκα»

Το εγκώμιο του Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, έπλεξε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εμάνουελ Περόνε, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο επιθετικό τον οποίο είχε ποτέ στις ομάδες που δούλεψε.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ που είχα ποτέ σε ομάδα που δούλεψα. Και μεταξύ άλλων είχα τον Κόκε στον Άρη και τον Μπαράλες στον Αστέρα Τρίπολης. Από αυτούς προτιμούσα τον Περόνε. Ο Εμάνουελ είναι κλασικός σέντερ φορ, έσπαζε τη μπάλα, ήταν καλός στο κεφάλι και είχε καταπληκτική ποιότητα. Αν είχε την τύχη να παίξει σε μια πιο μεγάλη ομάδα, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα. Του εύχομαι να έχει υγεία, να είναι δυνατός και να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Μακάρι ο Ηρακλής, αυτή η μεγάλη ομάδα να του ανοίξει την πόρτα και να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα καταπληκτικός άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής».

 

Ακούστε όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X