ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λουτσέσκου: «Ήμασταν ένα χρόνο σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ»

Λουτσέσκου: «Ήμασταν ένα χρόνο σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου καθώς σύμφωνα με ιστοσελίδα της πατρίδας του υπήρχε παρασκήνιο για την «μεταγραφή» του ρουμάνου τεχνικού

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Ρουμανία, πατρίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου παρακολουθούσε και ανέλυε την Αλ Χιλάλ από την περασμένη χρονιά όπως αναφέρουν στο www.gsp.ro.

 

Για τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο:

«Ήταν σαφές ότι όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ έπρεπε να δω αγώνες της ομάδας. Να καταλάβω την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή, να κατανοήσω τους παίκτες και πιο είναι το περιβάλλον του συλλόγου. Άρχισα να αναλύω την Αλ Χίλαλ από την περασμένη σεζόν».

 

Για την νέα του ομάδα και τους στόχους της:

«Το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που γνώριζα.Ένα υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, με δυνατά παιχνίδια, πολύ πιο οργανωμένοι, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Από την έναρξη της προετοιμασίας στην Αυστρία, εντυπωσιάστηκα από την αξία των παικτών».

«Είχα πληροφορίες για το ασιατικό ποδόσφαιρο, είχα εμπειρία από εδώ καθώς μεταξύ 2012 και 2014 ήμουν προπονητής στην Ελ Τζαίς και οι φίλοι μου ήταν στην Αλ Χιλάλ, ξέρω τι είναι αυτό το κλαμπ».

 

Για τους οπαδούς της ομάδας:


«Υποσχόμαστε στους οπαδούς ότι θα είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους, πώς θα εργαστούν για να προετοιμαστούν και πώς θα θυσιάσουν τους παίκτες για την Αλ Χιλάλ, οπουδήποτε κι αν πάω, όλοι μου λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε θέλουμε να κερδίσουμε το Champions League, τον τίτλο του πρωταθλήματος αλλά και το Κύπελλο στη Σαουδική Αραβία».

X