ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μάλλον δεν συναισθάνεται τι λέει ο Παπαδόπουλος...

Μάλλον δεν συναισθάνεται τι λέει ο Παπαδόπουλος...

Κανένα νόημα δεν έβγαινε απ’ όσα έλεγε και έκανε κατά την διάρκεια της σεζόν που τελείωσε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή - Γράφει ο Δημήτρης Κανελλάκης

Κανένα νόημα δεν βγάζουν όσα είπε χθες στο “Metropolis” ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

 

Οπως κανένα νόημα δεν έβγαινε απ’ όσα έλεγε και έκανε κατά την διάρκεια της σεζόν που τελείωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί κανείς να πάρει στα σοβαρά έναν μεγαλομέτοχο που λέει ότι “με τον ΝΠΣ Βόλο μπορεί να υπάρξει εξέλιξη την τελευταία στιγμή, τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα”.

 

Λες και πρόκειται για ένα ταξίδι από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα, το οποίο μπορεί να γίνει αυτό τον μήνα, ίσως τον επόμενο, δεν χάλασε ο κόσμος κι αν πραγματοποιηθεί μετά από τρεις μήνες.

 

Υπάρχει, όμως, και χειρότερο που είπε ο Παπαδόπουλος, ακόμη πιο ενδεικτικό του γεγονότος ότι δεν έχει συναίσθηση τι λέει.

 

Έχουμε αποκτήσεις καλές σχέσεις με τον κ. Μπέο. Θα χορηγήσω και τον Βόλο και τον Ηρακλή. Βλέπω τις δύο ομάδες σαν μία. Και ελπίζω όταν πάρει την απόφαση ο δήμαρχος να είναι η πλέον κατάλληλη απόφαση»

 

Ο Ηρακλής και ο Βόλος μία ομάδα; Ναι, αυτό είπε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή.

 

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός τόπο και χρόνου. Κι αν θέλουν οι άνθρωποι του Ηρακλή να προχωρήσουν σε μια επόμενη μέρα, η οποία θα αφήνει περιθώρια για να επανεκκινήσει η ομάδα τους, καλά θα κάνουν να το επιχειρήσουν χωρίς να το συνδέουν με τον κ. Παπαδόπουλο, μήπως και μπορέσουν να καταφέρουν κάτι.

 

Διότι όσα λέει κι όσα κάνει ο μεγαλομέτοχος δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, καμία σιγουριά, καμία σοβαρότητα.

 

Τα δείγματα γραφής του ήταν, είναι και θα συνεχίσουν προφανώς να είναι απογοητευτικά.

 

Πώς μπορείς να πάρεις στα σοβαρά έναν μεγαλομέτοχο ο οποίος προτείνει στους παίκτες που χρωστάει χρήματα να τους δίνει 100 ευρώ την εβδομάδα;

 

Πώς μπορείς να περιμένεις από αυτό τον άνθρωπο να σου δώσει λύσεις στα προβλήματά σου, να έχει ένα σχέδιο, να εγγυηθεί ότι μπορεί να ηγηθεί σε μια δύσκολη προσπάθεια για την εξυγίανση;

 

Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς. Οι άνθρωποι του Ηρακλή το έχουν καταλάβει, νομίζω, γι’ αυτό και αναζητούν διεξόδους με οποιονδήποτε άλλον τρόπο εκτός από το να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον μεγαλομέτοχο και χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους όσα λέει…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X