ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι μάνατζερ κάνουν κουμάντο στην Εθνική;

Οι μάνατζερ κάνουν κουμάντο στην Εθνική;

Ο Γιώργος Μπούζος θέτει ερωτήματα με αφορμή την τοποθέτηση του πατέρα του Στέλιου Κίτσιου στο Metropolis 95.5

Ποιος κάνει κουμάντο στην εθνική ομάδα; Ποιος προσλαμβάνει τον ομοσπονδιακό προπονητή; Μήπως δίνουν με … χαρτάκι στον προπονητή τα ονόματα των διεθνών που θα κληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα; Τα ερωτήματα δεν είναι φανταστικά. Αντίθετα η πεποίθηση στην κοινή γνώμη είναι εδραιωμένη: στην εθνική ομάδα κάνουν κουμάντο οι μάνατζερ!

 

Προφανώς εκεί που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Είναι δύσκολο να μην πιστέψεις τις ιστορίες που περιγράφουν διεθνείς πρώην ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες για μάνατζερ που έκοβαν βόλτα στο ξενοδοχείο της εθνικής, πλησίαζαν τον εκάστοτε ομοσπονδιακό τεχνικό κι έκαναν τα δικά τους παιχνίδια στην πλάτη της εθνικής ομάδας.

 

Προχθές στην διάρκεια της εκπομπής ο Ιορδάνης Κίτσιου- πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Στέλιου Κίτσιου- ξεσπάθωσε με αφορμή τις πρόσφατες κλήσεις στην εθνική ομάδα, από τις οποίες ο γιος του ήταν απών. Το σκεπτικό του ήταν απλό: πώς και γιατί ο γιος μου που δρέπει δάφνες στην Τουρκία αγνοείται από τον Φαν Σιπ; Έδωσε μόνος του την απάντηση λέγοντας ότι στην εθνική κουμάντο κάνουν οι μάνατζερ!

 

Αυτή είναι η εκτίμηση του. Αν ήταν μόνο δική του θα μπορούσαμε να την προσπεράσουμε πολύ εύκολα. Όταν όμως το ερώτημα μπήκε σε γκάλοπ και κλήθηκαν να απαντήσουν οι ακροατές της εκπομπής αποδείχθηκε ότι ο Ιορδάνης Κίτσιου δεν είναι μόνος αλλά η πλειοψηφία. Πάνω από το 85% όσων ψήφισαν υποστήριξαν ότι είναι αλήθεια ότι στην εθνική κάνουν κουμάντο οι μάνατζερ!

 

Το γεγονός είναι άκρως ανησυχητικό για δύο λόγους. Γιατί το πιστεύει η κοινή γνώμη και επειδή το πιστεύουν σχεδόν όλοι! Βέβαια όλο αυτό δεν ήρθε από την μια μέρα στην άλλη ούτε ευθύνεται ο Φαν Σιπ. Είναι το αμαρτωλό παρελθόν, όταν οι μεγάλοι της Αθήνας είχαν την εθνική ως παραμάγαζο κι έκοβαν και έραβαν τις κλήσεις στα μέτρα τους.
Τότε οι ποδοσφαιριστές της Βορείου Ελλάδος έβλεπαν την εθνική με το κιάλι… Σήμερα η… γεωγραφία των διεθνών μπορεί να άλλαξε ποιος όμως μπορεί να μας πείσει ότι άλλαξε και το καθεστώς με τους μάνατζερ;

X