ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μασεράνο: «Να είμαστε τα 44.000.000 των Αργεντινών»

Μασεράνο: «Να είμαστε τα 44.000.000 των Αργεντινών»

Με ανάρτηση του στα social media, ο πολύπειρος άσος έστειλε ενωτικό μήνυμα προς τους συμπαίκτες του για τον τελικό πρόκρισης κόντρα στη Νιγηρία

«Θάβει το τσεκούρι του πολέμου» ο Χαβιέ Μασεράνο ενόψει του τελικού που δίνει η Αργεντινή με τη Νιγηρία για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

 

Με ανάρτηση του στα social media, ο πολύπειρος άσος έστειλε ενωτικό μήνυμα προς τους συμπαίκτες του για τον αγώνα στον οποίο η «αλμπισελέστε» θέλει μόνο τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

«Όταν μιλάμε είναι για να επιβληθούμε κι όταν δεν το κάνουμε είναι γιατί παλεύουμε και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Ήθελα μονάχα να πω ότι όταν ο στόχος και η φανέλα που υπερασπιζόμαστε είναι μεγαλύτερη από κάθε τύπο ερμηνείας που μπορεί να γίνει, πάμε όλοι μαζί ενωμένοι ως το τέλος.

 

Μακάρι την Τρίτη να μην είμαστε μόνον οι 23 που είμαστε εδώ, ή οι περισσότεροι από 50 που συνθέτουν την αποστολή της Αργεντινής στη Ρωσία. Μακάρι να είμαστε τα 44.000.000 των Αργεντινών που κλωτσούν προς την ίδια εστία», έγραψε ο Μασεράνο.

X