ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με διαφορά η καλύτερη  ομάδα στην Ελλάδα

Με διαφορά η καλύτερη  ομάδα στην Ελλάδα

Ο Χρύσανθος Δοβλέτογλου αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ που «χτίζει» βήμα βήμα την ομάδα του για να πρωταγωνιστεί σταθερά στο μέλλον

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια "χτίζει" βήμα βήμα ώστε να πρωταγωνιστεί σταθερά στο μέλλον και όχι για να είναι, απλώς, μία αναλαμπή στις εγχώριες διοργανώσεις. Το έχει καταφέρει ήδη σε μεγάλο βαθμό και, πλέον, το παραδέχονται και οι αντίπαλοι. 

 

Η κίνηση του Μπάρκα, με το τέλος του χθεσινού τελικού, να αγκαλιάσει και να δώσει συγχαρητήρια στον Λουτσέσκου είναι η μεγαλύτερη νίκη του Δικεφάλου, αυτή που τον εδραιώνει για τα καλά στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

 

Είναι, επίσης, θετικό ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει πολύ γερές αγωνιστικές βάσεις. Ελεγξε τον ρυθμό και στον τελικό, έπαιξε προσεκτικά, κάνοντας την ΑΕΚ να φαίνεται σαν μια ομάδα που ναι μεν ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι σε ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο.

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει περάσει την φιλοσοφία του νικητή και ότι η ομάδα και τα αποδυτήρια είναι πάνω απ' όλους, γι' αυτό και οι ασπρόμαυροι δεν επηρεάζονται σε μεγάλα ματς από πολύ σοβαρές απουσίες όπως ήταν αυτές των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το πιο ωραίο είναι ότι το επιβεβαιώνει συνεχώς. Με απλές κινήσεις ουσίας θα ανέβει ακόμη περισσότερο επίπεδο, θα μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και, πραγματικά, θα "εκτοξευτεί". 

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/5)

 

X