ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με Μάτος πας στον πόλεμο, με Καντουρί για κανένα χαλαρό ποτό

Με Μάτος πας στον πόλεμο, με Καντουρί για κανένα χαλαρό ποτό

Ούτε πίνει, ούτε έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του ο δεύτερος αλλά ήρθε για να κάνει τη διαφορά και δεν πείθει πως αξίζει να είναι στην ενδεκάδα.

Δεν χρειάζεται να είσαι φυσιογνωμιστής για να καταλάβεις στο λεπτό πάνω πως με τον Μάτος πας και στον πόλεμο και τον Καντουρί για κανένα χαλαρό ποτό. Δεν είναι μπηχτή για την εξωγηπεδική του αλλά για τον χαρακτήρα του. Για την ποιότητά του γράφουμε από κάτω…

 

Μπορούμε να θεωρήσουμε τον Καντουρί τον μοναδικό υπεύθυνο της νέας απώλειας του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη; Όχι φυσικά. Λάθη έκανε και στα δύο γκολ ο Ρέι, στο πρώτο ο Βιεϊρίνια, στο δεύτερο ο Πέλκας και ο Κρέσπο και πάνω απ’ όλους ο Λουτσέσκου. Που κατάφερε να έχει αναπληρωματικό του Κουλούρη τον… Πρίγιοβιτς και τον ποιοτικότερο των παικτών του, τον Βιεϊρίνια, αντί να τον βάλει κοντά στο αντίπαλο τέρμα να τον στέλνει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

Ο Καντουρί, όμως, συμβολικά φανερώνει πόσο λάθος κινήθηκε στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες του έψαχναν παίκτες νικητές σαν τον Μάτος και τελικά πήραν… Μπίσεσβαρ. Χαλαρά αδελφέ και τέτοια, Θεσσαλονικιό από το εξωτερικό δηλαδή.

 

Χωρίς ακόμα να μας έχει πείσει πως έχει και την κλάση του Σουριναμέζου που εξόρισε από την ενδεκάδα…

 

 

X