ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η μεγάλη ευκαιρία του Βαγγέλη Γραμμένου με τον Ηρακλή

Η μεγάλη ευκαιρία του Βαγγέλη Γραμμένου με τον Ηρακλή

Πιθανή δικαίωση του Ημίθεου θα αποτελέσει ένα ιστορικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Οι σχέσεις Ηρακλή-ΕΠΟ είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν είναι οι καλύτερες και έχουν περάσει από πολλά στάδια και… διακυμάνσεις. Τα όσα συνέβησαν άλλωστε το καλοκαίρι του 2011 με τον τότε πρόεδρο, Σοφοκλή Πιλάβιο και τους άλλους «πρωταγωνιστές» της κατάφωρης αδικίας κατά του Ηρακλή δεν μπορούν να ξεχαστούν.

 

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τη μεθόδευση που υπήρξε για τον υποβιβασμό του Ηρακλή ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

 

Την «μαύρη» εκεί περίοδο μπορεί να την αφήσει ως μία μακρινή και άσχημη ανάμνηση η νυν διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας και δη ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Γραμμένος. Ο ίδιος βεβαίως δεν μπορεί να αποφασίσει ούτε φυσικά να επιβάλλει κάτι στους τακτικούς δικαστές που θα ασχοληθούν σήμερα με την υπόθεση του Ηρακλή. Γνωρίζει όμως πολύ καλά ο κ. Γραμμένος το δίκαιο του Ηρακλή στο συγκεκριμένο αίτημα-ανεξαρτήτως των πολλών λαθών που έκαναν οι άνθρωποι του συλλόγου τα τελευταία χρόνια- και την ζημία που υπέστη σε αγωνιστικό, οικονομικό και ηθικό επίπεδο. 

 

Δικαίωση του Ηρακλή, έστω και εν μέρει, θα αποτελέσει ένα ιστορικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση και για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο…

X