ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μεγαλύτερος ανταγωνισμός με πλέι οφ, να παίζει και ο πρωταθλητής»

«Μεγαλύτερος ανταγωνισμός με πλέι οφ, να παίζει και ο πρωταθλητής»

Υπέρ της διεξαγωγής της Super League με διαδικασία πλέι οφ και για τον πρωταθλητή εμφανίστηκε ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στο Metropolis 95.5

Υπέρ της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος με διεξαγωγή πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά και πλέι άουτ τάχθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και πρώην πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη θέση του Αστέρα Τρίπολης ως προς την προοπτική διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος με πλέι οφ και για τον πρωταθλητή: «Το ποδόσφαιρο έχει βαλτώσει στην Ελλάδα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να το σηκώσουμε. Για να γίνει αυτό χρειάζεται αδρεναλίνη. Δεν γίνεται με σούπες να σηκωθεί. Θέση του Αστέρα Τρίπολης είναι πως το Πρωτάθλημα με μια διαδικασία πλέι οφ και πλέι άουτ θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Είμαστε υπέρ της καθιέρωσης πλέι οφ και πλέι άουτ. Και η ανάδειξη του πρωταθλητή να προκύπτει μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, είμαστε ανοιχτοί στον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει αυτή η διαδικασία. Διότι, ούτε αγωνιστικά γίνεται Πρωτάθλημα με 26 αγωνιστικές, αλλά και τηλεοπτικά κανείς πάροχος δεν θα μπορούσε να δώσει λεφτά για ένα Πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών. Είμαστε υπέρ του να γίνουν δυνατά ματς στο τέλος έτσι ώστε ο ανταγωνισμός να είναι σε υψηλό επίπεδο».

 

Για το ότι προέκυπτε ο πρωταθλητής μέσω πλέι οφ την περίοδο κυριαρχίας του Ολυμπιακού: «Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική “αφού δεν γίνονταν έτσι παλιά, γιατί να γίνει έτσι τώρα;”. Δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά έτσι. Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να λέει με βεβαιότητα από τώρα “εγώ θα είμαι πρωταθλητής και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία πλέι οφ”».

 

Για τις θέσεις του επί της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος όταν ήταν ο ίδιος πρόεδρος της Super League: «Κανείς πρόεδρος δεν διοργανώνει το Πρωτάθλημα όπως το θέλει ο ίδιος. Οι επιτροπές είναι αυτές που εισηγούνται και το συμβούλιο αποφασίζει. Αν θέλει το συμβούλιο πρωτάθλημα με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς. Είχαμε, ως Αστέρας Τρίπολης, καταθέσει πρόταση για πλέι οφ και πλέι άουτ, όμως, απορρίφθηκε».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X