ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μεγάλο το διακύβευμα για τον Πανσερραϊκό

Μεγάλο το διακύβευμα για τον Πανσερραϊκό

Ο στόχος της πρόκρισης, η συσπείρωση και το ματς υπό το φως των προβολέων στις Σέρρες για το Κύπελλο Ελλάδας

Θετική εντύπωση προκάλεσε στις τάξεις των φίλων του Πανσερραϊκού το γεγονός ότι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Π.Ο. Τρίγλιας για το Κύπελλο Ελλάδας είναι βραδινό (20:00). Πάει καιρός, εξάλλου, που τα «λιοντάρια» έδωσαν παιχνίδι υπό το φως των προβολέων.

 

 

Μπαίνει και ο Καλί

 

 

Συν τοις άλλοις, το διακύβευμα είναι μεγάλο. Ο Πανσερραϊκός πέρασε ήδη δύο φάσεις στον θεσμό και επιδιώκει να συνεχίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

 

«Εχουμε υποχρέωση να περάσουμε», λένε στον Πανσερραϊκό, έχοντας να αντιμετωπίσουν ομάδα νεοφώτιστη μεν στη Football League, αλλά από την άλλη ιδιαίτερα επικίνδυνη και με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Νεντίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

 

Μάλιστα, από σήμερα (13/9) μπαίνει και ο Καλί στο φυσιολογικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ξεκινά προπονήσεις με την ομάδα και ίσως ο Νεντίδης να τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τον Π.Ο. Τρίγλιας.

 

 

Μπλε κάρτα

 

 

Κατά τα άλλα, περιμένουν σήμερα (13/9) την μπλε κάρτα του Αργεντινού, Φαμπρίτσιο Κόντσι για να διαφανεί αν θα είναι ή όχι έστω στην αποστολή. Το ανεπίσημο ντεμπούτο το έκανε ήδη στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό. Είναι ποδοσφαιριστής με προετοιμασία στα πόδια του, επομένως αν έρθει η μπλε κάρτα, θα πάρει χρόνο ως αλλαγή.

X