ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μεγάλος αντίπαλος ο χρόνος στον Απόλλωνα Πόντου

Μεγάλος αντίπαλος ο χρόνος στον Απόλλωνα Πόντου

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται για δεύτερο διαδοχικό καλοκαίρι στον Απόλλωνα Πόντου.

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται για δεύτερο διαδοχικό καλοκαίρι στον Απόλλωνα Πόντου. Το σκηνικό θυμίζει έντονα και φέτος όσα διαδραματίστηκαν πέρσι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με την τρομερή καθυστέρηση στην έναρξη της προετοιμασίας, η οποία προήλθε ως αποτέλεσμα των οικονομικών προβλημάτων.

 

Παρ’ ότι με την έναρξη του καλοκαιριού φάνηκε πως τα δεδομένα φέτος θα είναι διαφορετικά, οι παλινωδίες της Πολιτείας στο θέμα των τηλεοπτικών και η υπαναχώρηση της ΕΡΤ από τα αρχικά συμφωνηθέντα μετά την αλλαγή της κυβέρνησης δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην ΠΑΕ, η οποία πηγαίνει όλο και πιο πίσω το πλάνο του σχεδιασμού της ομάδας της επόμενης χρονιάς περιμένοντας λύση στο φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών.

 

Με δεδομένο, μάλιστα, πως η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Super League 2 (οκτώ από τις 12) έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία και αρκετές εξ αυτών βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας, κάθε μέρα που περνά και πλησιάζουμε στα τέλη Αυγούστου φέρνει τον Απόλλωνα όλο και πιο κοντά στο φάσμα του να υποχρεωθεί να σχηματίσει μια ομάδα ειδικών συνθηκών όπως πέρσι.

 

Και όλα αυτά, ενώ φέτος υπάρχει και ο περιορισμός της απόκτησης ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών λόγω έλλειψης αδειοδότησης.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X