ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα ο Ηρακλής

Μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα ο Ηρακλής

Προετοιμάζονται εντατικά στον Ημίθεο για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς

 

Σε μία ακριβώς εβδομάδα ξεκινούν οι υποχρεώσεις του ΑΣ Ηρακλής 2015 στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ και οι κυανόλευκοι μοιραία βρίσκονται σε ρυθμούς Πρωταθλήματος.

 

Ανεξάρτητα αν θα αγωνιστούν στη χαμηλότερη κατηγορία που υπάρχει, ανεξάρτητα αν η απόφαση που πάρθηκε για κάθοδο της ομάδας στην ΕΠΣΜ απογοήτευσε πολλούς, ανεξάρτητα αν όπως λένε άπαντες πρόκειται για μία προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο, ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς και οι παίκτες του δουλεύουν καθημερινά για να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό σύνολο.

 

Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τον Ερμή Μηχανιώνας δεν ορίστηκε μιας και ο Ηρακλής 2015 δεν είχε εγγραφεί εγκαίρως στο μητρώο της ΕΠΟ, οπότε ο Ημίθεος «μπαίνει» στις υποχρεώσεις του από την 2η αγωνιστική.

 

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας το παιχνίδι με τον Κεραυνό Μονοπήγαδου θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 4.30 το απόγευμα.

 

Ο αγώνας αυτός όπως και όλοι οι εντός έδρας τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτανζογλείου.

 

X