ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε ο Φαν Ντάικ, έκανε και διαθήκη

Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε ο Φαν Ντάικ, έκανε και διαθήκη

Ο Ολλανδός αμυντικός της Λίβερπουλ είχε φτάσει πολύ κοντά στο να χάσει τη ζωή του

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε σε συνέντευξή του στο FourFourTwo ο προπονητής των αναπληρωματικών της Χρόνινχεν, Ντικ Λουκίεν.

 

Ο Ολλανδός προπονητής μίλησε για μία ιστορία από το 2012 όταν ο αστέρας της Λίβερπουλ αγωνιζόταν στην ομάδα της πατρίδας του. Τότε μία λάθος διάγνωση λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

 

Ο 20χρονος τότε Φαν Ντάικ ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία, που αρχικά αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο ως απλή ίωση. Οι πόνοι που είχε δεν υποχωρούσαν και τελικά με νεότερη διάγνωση σε άλλο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα που μετατράπηκε σε περιτονίτιδα και επηρέασε τα νεφρά του!

 

Η επέμβαση που έκανε εσπευσμένα έσωσε τη ζωή του Ολλανδού άσου

«Ήταν άρρωστος, αλλά δεν είχαμε καταλάβει πόσο σοβαρά». Ήταν στο σπίτι του και πονούσε πολύ. Πήγε στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά δεν του βρήκαν τίποτα και τον έστειλαν ξανά σπίτι του. Όμως ο πόνος χειροτέρευε και όταν ήρθε η μητέρα του να τον δει αντιλήφθηκε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Τον πήγε σε ένα άλλο νοσοκομείο και αυτό αποδείχτηκε σωτήριο. Ήμουν σοκαρισμένος, γιατί όταν τον ξαναείδα είχε μεταμορφωθεί από έναν μεγαλόσωμο άνδρα σε έναν… ζαρωμένο άντρα. Ευτυχώς κατάφερε να συνέλθει γρήγορα» δήλωσε ο Λουκίεν.

 

Μάλιστα ο Φαν Ντάικ έφτασε στο σημείο μέχρι και να κάνει ακόμα και τη διαθήκη του!

 

«Ακόμη θυμάμαι που ήμουν καθηλωμένος στο κρεβάτι και είχα παντού σωληνάκια στο σώμα μου. Σκεφτόμουν το χειρότερο, η ζωή μου κινδύνευε και έπρεπε να σκεφτούμε όλα τα ενδεχόμενα. Έπρεπε να υπογράψω κάτι χαρτιά, σαν διαθήκη, γιατί θα μπορούσα να είχα πεθάνει» είχε πει για αυτό το περιστατικό ο Φαν Ντάικ.

X