ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μπίδης» και Φλεβαράκης στον ΠΑΟΚ αφού όμως προκύψει διοίκηση

«Μπίδης» και Φλεβαράκης στον ΠΑΟΚ αφού όμως προκύψει διοίκηση

Στους υποψήφιους για τον πάγκο του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνονται Κώστας Χαραλαμπίδης και Κώστας Φλεβαράκης

 

Ενώ βρισκόταν στη διαδικασία συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Καραμάνος είχε συμφωνήσει και μάλιστα είχε διαρρεύσει τη συγκεκριμένη συμφωνία με τον Βασίλη Φραγκιά. Ήταν προφανές ότι επρόκειτο για μία κίνηση που στερείτο σοβαρότητας και θα ήταν αφύσικο να γίνει κάτι ανάλογο από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

 


Θέμα τόσο προχωρημένο -τελειωμένο για κάποιους- με τον Κώστα Φλεβαράκη δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Είναι ασφαλώς μία πιθανή προοπτική όμως θα ήταν μάλλον περίεργο να κλείσει το θέμα προπονητή χωρίς να υπάρχει διοίκηση. Ποιος και με ποια κριτήρια θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να κλείσει προπονητή; Ο Φλεβαράκης βέβαια πληροί προϋποθέσεις που μπορεί να του δίνουν ένα προβάδισμα. Είναι έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής, ενώ συν τις άλλοις η ΚΑΕ δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστη (π.χ. σπίτι, αυτοκίνητο).

 


Ο Κώστας Φλεβαράκης μπορεί να θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα μπει στη “ζυγαριά” όταν έρθει η ώρα αποφάσεων για το αγωνιστικό αλλά τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί και σίγουρα δεν είναι η μοναδική επιλογή. Ο Άρης Λυκογιάννης δεν περνάει απαρατήρητος, έχοντας πάψει να έχει μπροστά του την προοπτική του εξωτερικού -ενδιαφέρθηκε στην αρχή του καλοκαιριού η Λοκομοτίβ Κουμπάν που κατέληξε στον Λούκα Μπάνκι- όμως φαίνεται ότι θα επιστρέψει στον Κολοσσό.
Μία ακόμη επιλογή που δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν κερδίσει έδαφος και τελικά προχωρήσει -βρίσκεται άλλωστε στην άκρη του μυαλού αρκετών στην ομάδα- είναι αυτή του Κώστα Χαραλαμπίδη. Άνθρωπος του ΠΑΟΚ πια αφού βρίσκεται στην ομάδα από το 2012, για μία τετραετία ως παίκτης και στη συνέχεια ως συνεργάτης αρχικά του Μαρκόπουλου και στη συνέχεια του Παπαθεοδώρου. Ο “Μπίδης” δεν έχει βέβαια την εμπειρία της δουλειάς ως πρώτος προπονητής, όμως έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί, αρκεί να του δοθεί η η ευκαιρία. Αυτό το σενάριο βέβαια για να προχωρήσει θα πρέπει δίπλα του να σταθεί ένας έμπειρος τεχνικός.

 


Φλεβαράκης και Χαραλαμπίδης έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και είναι δεδομένο ότι τα ονόματα τους θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων, όταν προκύψει διοίκηση αφού και η αγορά προσφέρει πια λιγοστές επιλογές.

 

 

Εκπληξη και για τον Φλεβαράκη τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας

 

 

Με έκπληξη αντιμετωπίζει και ο Κώστας Φλεβαράκης τα διαδικτυακά δημοσιεύματα βάσει των οποίων δεν είναι απλά υποψήφιος αλλά έχει συμφωνήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς απορούσε με τη λογική των δημοσιευμάτων και στην ερώτηση της “Μ” αν υπήρξε επικοινωνία μαζί του, έδινε την εύλογη απάντηση ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει διοίκηση, άρα και κάποιον που να παίρνει αποφάσεις και να μιλάει εξ ονόματος της. Ο Φλεβαράκης βρίσκεται από την Τετάρτη στη Βαρκελώνη συμμετέχοντας σε σεμινάριο της Ευρωλίγκας.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/7)

X