ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπύρος: «Τα πέντε λάθη μου»

Μπύρος: «Τα πέντε λάθη μου»

Οσα είπε ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας στην έκτακτη γενική συνέλευση της Δόξας Δράμας

Χθες το απόγευμα έγινε η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για τις μετοχές στην ΠΑΕ. Ηταν «παρών» ο ισχυρός άνδρας, Γιάννης Μπύρος, όπως αναμενόταν.

 

Ο Μπύρος έβγαλε πίκρα στην τοποθέτησή του. «Είμαι ένας από τους 150.000 Δοξαίους και Δραμινούς. Αποποιούμαι την κληρονομιά, η οποία με αντιστοιχεί», τόνισε αρχικά και μεταξύ των άλλων ο Μπύρος. Πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

 

 

«Ηρθα για να ενώσω»

 

 

Ο Μπύρος στάθηκε και στα πέντε λάθη, τα οποία πιστεύει ότι έκανε ο ίδιος, απαντώντας στα όσα του καταλογίζουν. «Εδωσα 40.000 ευρώ αρχικά για να μην παίξει στο τοπικό η ομάδα», είπε και πρόσθεσε. «Εξασφαλίσαμε την άνοδο, μέσω Κ.Α.Π.». Είπε κι άλλα, δεν έμεινε μόνο εκεί. «Οταν η ίδια Πολιτεία, αλλά και η θεσμική Δράμα δεν εξασφάλισαν μελέτη στεγάστρου.

 

Η ΠΑΕ έχει άδεια Super League 1, αλλά και από την Ε.Ε.Α. και ταυτόχρονα ως και τις 31 Αυγούστου δεν χρωστά πουθενά ούτε σεντ. Επίσης, ως το τέλος της χρονιάς, το μπάτζετ είναι εξασφαλισμένο, αρκεί η πόλη να εξασφαλίσει τα ελάχιστα». Το μπάτζετ της φετινής χρονιάς, η οποία αρχίζει στις 29/9 είναι στα 1.050.00 ευρώ. «Ηρθα να συσπειρώσω, να ενώσω, δεν είμαι διχαστικός», ήταν ταυτόχρονα ορισμένα από τα λόγια του.

 

«Οι προοπτικές είναι η Super League, ωστόσο κάποιοι βάζουν το εγώ τους. Κύριοι, είναι τελεσίδικο. Μπύρος τέλος», ήταν οι κουβέντες του.

 

 

Μεγαλύτερη διασπορά μετοχών

 

 

Υπήρχαν τοποθετήσεις από τους οργανωμένους της Δόξας, οι οποίοι ζήτησαν μεγαλύτερη διασπορά των μετοχών στην κοινωνία της Δόξας και όχι μόνο στα μέλη του Ερασιτέχνη. Αυτό που προέκυψε είναι ότι η διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει την όλη διαδικασία.

 

*** Μεταξύ άλλων τον λόγο πήραν οι Γιάννης Ξανθόπουλος, Αλφρέδος Πιταράκης, ενώ μίλησαν οι Βασίλης Γκαβαλιάς (πρόεδρος Ερασιτέχνη), Θωμάς Μαργαρίτης (πρώην Δήμαρχος Δράμας) και ο επικεφαλής του λογιστικού γραφείου που συνεργάζεται με την ΠΑΕ, που διαβεβαίωσε στο «σώμα» της συνέλευσης ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για όποιον θελήσει να πάρει τις μετοχές, οικονομικό ή άλλης φύσης.

 

*** Ο Γιάννης Μπύρος διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα, με μεγάλη συνεισφορά στο φετινό μπάτζετ, που έχει σχεδόν εξασφαλιστεί, ενώ επανέλαβε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πακέτου μετοχών, που θα κρατήσει κάποιο χρονικό διάστημα, παραμένει επικεφαλής των προσπαθειών, καλώντας τον κόσμο να είναι δίπλα στη Δόξα, όπως πράττει και ο ίδιος μέχρι τέλους.

 

Aμεσα θα ετοιμαστεί φόρμα δωρητηρίου για όσους επιθυμούν να γίνουν κάτοχοι μετοχών, με στόχο τη σταδιακή δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης.

 

Ως τότε, σύσσωμη η ΠΑΕ Δόξα συνεχίζει σε κανονικούς ρυθμούς τη λειτουργία της χωρίς καμία αλλαγή, προσβλέποντας στη στήριξη όλου του κόσμου για να παραμείνει δυνατή και να περάσει σε νέο καθεστώς υπό ομαλές συνθήκες.

X