ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπούρκας: «Γεύση από συνθήκες Πρωταθλήματος»

Μπούρκας: «Γεύση από συνθήκες Πρωταθλήματος»

Ο εκ των προπονητών του Θερμαϊκού Θέρμης, Βασίλης Μπούρκας έκανε στο metrosport.gr τον απολογισμό της πορείας της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στο Οφρύνιο έλαβε τέλος η σύντομη πορεία του Θερμαϊκού Θέρμης στο Κύπελλο Ελλάδας και οι ιθύνοντες της ομάδας μετρούν τα κέρδη για τους ποδοσφαιριστές τους από τα παιχνίδια κόντρα σε Αετό και Εδεσσαϊκό.

 

«Πήραμε μια γεύση από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε στο Πρωτάθλημα. Ηταν μια καλή εμπειρία για όλα τα παιδιά, διότι πολλά από αυτά δεν έπαιξαν ποτέ σε παραπάνω κατηγορίες εκτός από το τοπικά πρωταθλήματα. Κρατάμε τα θετικά και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας με στόχο να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια», δήλωσε στο metrosport.gr ο εκ των τεχνικών του Θερμαϊκού, Βασίλης Μπούρκας.

 

Πλέον, στις τάξεις του Θερμαϊκού στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα Σούπερ Καπ της Τετάρτης (11/9) κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. «Θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και συνάμα ένα καλό τεστ για εμάς ενόψει Πρωταθλήματος. Θα είναι ένα ματς γοήτρου και εμπειριών», υπογράμμισε ο Βασίλης Μπούρκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στον καταρτισμό των ομίλων:

 

«Είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος, όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι. Εχουμε να παίξουμε με πόλεις, με ιστορικές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη».

X