ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Να βάλουμε τις βάσεις για ένα υγιές μοντέλο»

«Να βάλουμε τις βάσεις για ένα υγιές μοντέλο»

Παρουσίασαν το πλάνο της επόμενης τριετίας οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα σε συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη χθες σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

 Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Θεοδωρίδης πήρε πρώτος τον λόγο και ανέλυσε τα δεδομένα της επόμενης σεζόν αλλά και τον σχεδιασμό για την ερχόμενη τριετία.

 

ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

 

«Η συγκεκριμένη συγκέντρωση είναι αρκετά μεγάλη και η τοποθεσία που γίνεται δεν είναι τυχαία. Θεωρώ ότι ο Αγροτικός Αστέρας είναι το σύμβολο της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα τελευταία 80 χρόνια. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την διοίκηση έχουν τιμήσει την φανέλα του Αγροτικού αλλά και της γύρω περιοχής. Θέλουμε να αναδείξουμε το brand του Αγροτικού. Ο Αγροτικός είναι το νούμερο τρία της Θεσσαλονίκης. Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις σε ένα υγιές μοντέλο για τα επόμενα χρόνια. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι αυτόνομη βιώσιμη και όποιος και να είναι πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο. Για πρώτη φορά έγιναν εκλογές κανονικά με 122 μέλη. Ψηφίσαμε και εκλέξαμε ανθρώπους ώστε να πάμε στο παραπάνω επίπεδο. Να δημιουργήσουμε ένα καλό όνομα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας όπου θα υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθούν και τα δύο τμήματα. Θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα και ειδικότερα τις ακαδημίες μας όπου χρειάζονται εγκαταστάσεις. Οι προσπάθειες που θα γίνουν είναι να λύσουμε το γηπεδικό πρόβλημα των ακαδημιών. Η φιλοσοφία μας με τον κύριο Τσουκαλίδη συμβαδίζει και μένει να φανεί στο γήπεδο. Φέτος μετά από καιρό η ομάδα θα πάει σε προπονητικό κέντρο».


«Οι δύο λόγοι για τους οποίους επέστρεψα»

 

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Τσουκαλίδης είπε :«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που επιστρέφω στον Αγροτικό Αστέρα. Οι δύο λόγοι που επιστρέφω είναι αρχικά καθαρά συναισθηματικός και δεύτερον το πρότζεκτ της διοίκησης με βρίσκει σύμφωνο. Ανθρώπους με ιδέες που θέλουνε να φέρουν χαμόγελα σε αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Είμαι περήφανος που είμαι και πάλι μέλος αυτής της ομάδας. Να ευχαριστήσω τους κύριους Φοιρό και Κυλώνη».

 

«Να δώσουμε όραμα στα νεαρά παιδιά»

 

Ο Τεχνικός διευθυντής του Αγροτικού Αστέρα, Ηλίας Καρακώστας είπε: «Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία συνεργασία μου με τον Αγροτικό Αστέρα. Είμαστε όλοι δίπλα στο δύσκολο έργο του προπονητή μας, Γιώργου Τσουκαλίδη, που το έργο του είναι δύσκολο. Θέλουμε την στήριξη σας. Μακάρι να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν με τον κόουτς. Να δώσουμε ένα όραμα στα νεαρά παιδιά του συλλόγου και να ανέβουμε επίπεδο σε όλους τους τομείς. Θα διοργανώσουμε καμπ με Ολλανδικές ομάδες ενώ είμαστε σε συζητήσεις με την Ίντερ».

 

«Ηταν επιθυμία μου να έρθω στον Αγροτικό»

 

Ο γενικός αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα, Βαγγέλης Κολώνης τόνισε: «Όταν μου ζήτησαν οι κύριοι Θεοδωρίδης και Φοιρός να έρθω κοντά τους στον Αγροτικό, ήταν αυτό που επιθυμούσα και έκανα. Θέλουμε μια στιγμή να φτιάξουμε ένα Αγροτικό που θα χτυπάει την πόρτα της Α΄ Εθνικής. Με νεαρούς παίκτες και παιδιά της περιοχής».

 

 

«Στις 140 χιλιάδες το μπάτζετ»

 

Ακόμη, ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Θεοδωρίδης συμπλήρωσε: «Το μπάτζετ της νέας περιόδου για τις δύο ομάδες (αντρικό και γυναικείο τμήμα) θα είναι στις 140 χιλιάδες. Το στοίχημα μας είναι τα μπάτζετ που θα βάζουμε στο τραπέζι να τα υλοποιούμε. Αυτά που λέμε να τα κάνουμε πράξεις. Υπάρχουν δύο σημαντικές συμφωνίες με τον Άγιο Λουκά και το EF Club. Το 1/3 του μπάτζετ θα καλυφθεί από τα διαρκείας.Το στοίχημα μας είναι να δουλεύουν όλα ρολόι στην ομάδα. Όλοι να πληρώνονται στην ώρα τους και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Για να μεγαλώσει το σωματείο πρέπει να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα και εμείς βλέπουμε μόνο μπροστά».

 

«Θέλουμε την συμπαράσταση όλων»

 

Ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού, Γιώργος Φοιρός τόνισε : « Η αποχώρηση μου πριν ένα χρόνο από τον Αγροτικό ήταν πληγή για εμένα. Είχα βάλει ένα στόχο να οργανώσουμε τις ακαδημίες με δικά μας παιδιά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να μας ευχαριστεί. Να βγάλουμε ταλέντα τα οποία θα παίξουν σε υψηλότερες κατηγορίες. Πιστεύω θα καταφέρουμε σε λίγα χρόνια να ανέβουμε κατηγορία ή κατηγορίες. Δεν είναι εύκολο να βρεις 140 χιλιάδες. Να μας στηρίξει ο κόσμος και όλοι οι επιχειρηματίες. Υπάρχει πρόβλημα με τις ακαδημίες που είναι χωρισμένες στα δύο (Αγροτικός Αστέρας και Αγροτικός Αστέρας Υποδομή), ψάχνουμε λύση στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλουμε την συμπαράσταση όλων».

 

«Ενιαίο προπονητικό πλάνο»

 

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Μπάμπης Καβάσης είπε: «Πρέπει να υπάρχει ένα ετήσιος προγραμματισμός. Πρώτος μας στόχος είναι να έρθουμε με τις υπόλοιπες ομάδες τις περιοχής για μια συνάντηση ειλικρινή. Δεύτερο να μιλήσουμε με τους προπονητές και να οργανώσουμε το προπονητικό μας πλάνο. Η αντρική ομάδα αλλά οι ακαδημίες θα πάνε σε προπονητικό κέντρο. Ενιαίο προπονητικό πλάνο από τα μπαμπίνι μέχρι το αντρικό τμήμα».

 

 

 

X