ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΘΕΜΑ: Αυτοψία στο Καυταντζόγλειο και Νέα Τούμπα που θα είναι στολίδι

ΘΕΜΑ: Αυτοψία στο Καυταντζόγλειο και Νέα Τούμπα που θα είναι στολίδι

Αυτοψία της «Μ» στο Καυτανζόγλειο όπου γίνονται εργασίες τοποθέτησης νέου ταρτάν στίβου.

Η σημερινή αποκάλυψη της "Μ" για τις υπογειοποιήσεις αποτελεί μία άκρως θετική εξέλιξη για το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας.

 

Ουσιαστικά, λύνει τα χέρια του Ιβάν σαββίδη να προχωρήσει σε ένα σούπερ πλάνο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου σχεδιάζει να επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ και όσο διαπιστώνει ότι τα εμπόδια μειώνονται, τόσο πιο ζεστός είναι.

 

Περισσότεροι από 8000 ΠΑΟΚτσήδες συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο

 

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Ιβάν Σαββίδης που βλέπει ζεστά το θέμα του νέου γηπέδου. Αυτό εξιτάρει και τον κόσμο και μία ακόμη απόδειξη είναι η μαχιζή συμμετοχή του στο ερωτηματολόγιο της ΠΑΕ σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνήθειές του σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόσβαση στο γήπεδο.

 

Όπως επιβεβαίωσε ο συγκοινωνιολόγος Απόστολος Μπιζάκης στο Metropolis 95,5 «υπήρξαν περισσότερες από 8000 έγκυρες απαντήσεις, ολοκληρωμένες. Είναι πάρα πολύ μεγάλος ο αριθμός». Αποκάλυψε μάλιστα και βασικά πορίσματα της έρευνας: "Εχουμε μία πρώτη εικόνα για το πώς πηγαίνουν στο γήπεδο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Εξι στους δέκα, χρησιμοποιούν ΙΧ (2,2 άτομα, στατιστικά, μέσο όρο ανά αυτοκίνητο), ένας στους δέκα πάει με δίκλυκλο, δύο στους δέκα πεζοί, ελάχιστοι μετακινούνται με ποδήλατα και μισθωμένα λεωφορεία και μόνο το έξι τοις εκατό με δημόσιες συγκοινωνίες".

 

Ερχεται το ραντεβού για Καυτανζόγλειο

 

Εξάλλου, σε πολύ σύντομο διάστημα θα γίνει η συνάντηση με την νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα χρήσης του όσο καιρό θα κατασκευάζεται η Νέα Τούμπα.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο γίνονται εργασίες τοποθέτησης νέου ταρτάν στίβου στο Καυνταζόγλειο. Το κόστος φτάνει περίπου τις 500.000 ευρώ.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X