ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο νέος ρόλος του Ολιβέιρα στην Πόρτο, τι σημαίνει αυτό για τον ΠΑΟΚ

Ο νέος ρόλος του Ολιβέιρα στην Πόρτο, τι σημαίνει αυτό για τον ΠΑΟΚ

Το όνομα του Σέρτζιο Ολιβέιρα απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τον Φερέιρα να θεωρεί εξαιρετική επιλογή για το κέντρο τον συμπατριώτη του.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, όμως υπολογίζεται κανονικά από τον Κονσεϊσάο στην Πόρτο, με την οποία συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία και όπως δήλωσε πρόσφατα ο παίκτης θέλει να παραμείνει και να παλέψει για μία θέση στην ομάδα.

 

Την επιστροφή του Σέρτζιο στην Θεσσαλονίκη δυσχεραίνει και η μετακόμιση του Όλιβερ Τόρες στην Σεβίλλη. Η ισπανική ομάδα χρειάστηκε να δαπανήσει 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Πορτογαλίας.

 

Όπως αναφέρει η «A Bola» μετά την πώληση του Όλιβερ Τόρες και την παραχώρηση του Ερέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα κινηθεί για την απόκτηση δύο μέσων.

 

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αλλά και ο Ντανίλο θα δώσουν μάχη για την βασική ενδεκάδα καθώς θεωρούνται οι πιο σίγουρες λύσεις.

 

Επίσης η Abola αναφέρει ότι οι 2 παίκτες είχαν δώσει την ίδια μάχη και την περασμένη χρονιά με τον Ντανίλο να κερδίζει την θέση του και τον Ολιβέιρα να έρχεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

 

Επιπλέον τα προβλήματα τραυματισμών του Ντανίλο κάνουν πιο εύκολο το να κερδίσει θέση στην ομάδα ο Σέρτζιο που όπως φαίνεται απομακρύνεται και άλλο από τον ΠΑΟΚ.

X