ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ντιγκίνι, η εγγύηση

Ντιγκίνι, η εγγύηση

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε στο φιλικό με τον Ατρόμητο ο ΑΡης

 

Ηταν πολλά τα ερωτηματικά με θέμα την αγωνιστική εικόνα που θα παρουσίαζε ο Αρης στον χθεσινό φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο.

 

Προϊόν δύο γεγονότων: Πρώτον της εικόνας που έδειξε στην προετοιμασία και δεύτερον ο αγώνας με την ΑΕ Λεμεσού την επόμενη Πέμπτη. Και επειδή οι ημέρες που απομένουν για τον σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα είναι σχετικά λίγες, αυτό που θα έδειχνε ο Αρης χθες στο “Κλ. Βικελίδης” θα αποτελούσε και το δείγμα γραφής της αγωνιστικής του ετοιμότητας ενόψει του αγώνα με τους Κύπριους.

 

Τελικό συμπέρασμα; Η εξίσωση των 90’ του φιλικού με τον Ατρόμητο βγάζει για τον Αρη θετικό πρόσημο. Μπορεί ο βαθμός του με άριστα το 10 να μην είναι πολύ υψηλός, αλλά τηρουμένων των αναλογιών είχε αγωνιστικά διαστήματα που έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα. Κατάφερε να έχει καλύτερη από τον αντίπαλο του κατοχή της μπάλας, μαχητικότητα, πίεζε αποτελεσματικά ψηλά και οι γραμμές, πλην της φάσης του γκολ του Ατρομήτου, λειτούργησαν ανασταλτικά καλά.

 

Τι δεν έχει ο Αρης; Τα… τρεξίματα του Σιώπη, δεν έφτανε εύκολα την μπάλα στην περιοχή του Ατρομήτου και ήταν αργός στην ανάπτυξη. Μπορούν θα διορθωθούν κάποια απ’ αυτά τα προβλήματα; Σαφώς, αρκεί ο Αρης να καταφέρει να αγοράσει χρόνο παίρνοντας καλά αποτελέσματα μέχρι να βρει τον βηματισμό του. Ο Ντιγκινί απέδειξε ότι είναι μία εγγυμένη λύση για τον Αρη σ’ όποια θέση κι αν παίζει, ο Ιντέγε θέλει ακόμη χρόνο για να βρει τον ρυθμό του, ενώ ο Κόρχουτ έδειξε ότι ο Αρης δικαίως μαζί με τον ανασταλτικό χαφ, ψάχνει και παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (19/7)

 

X