ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οδεύει προς τιμωρία από την UEFA η Μάντσεστερ Σίτι

Οδεύει προς τιμωρία από την UEFA η Μάντσεστερ Σίτι

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας παραπέμπονται στο δικαστικό μέρος του συμβουλίου του οικονομικού ελέγχου

Προς τιμωρία αποκλεισμού ενός έτους από το Champions League για παραβίαση του Financial Fair Play οδεύει η Μάντσεστερ Σίτι.

 

Η έρευνα του συμβουλιου οικονομικού ελέγχου της UEFA ολοκληρώθηκε και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (16/5) το πρωί ότι οι Πρωταθλητές Αγγλίας παραπέμπονται στο δικαστικό όργανο της αρμόδιας αρχής των οικονομικών δεδομένων.

 

«O υπεύθυνος της έρευνας του CFCB, αφού συμβουλεύτηκε από τα άλλα μέλη του ανεξάρτητου τμήματος έρευνας του συμβουλίου του οικονομικού ελέγχου, αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει τη Μάντσεστερ Σίτι στο δικαστικό τμήμα του CFCB, αφού η έρευνα ολοκληρώθηκε. Η UEFA δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο στο ζήτημα μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

 

Από την πλευρά της η Σίτι απάντησε με ανακοίνωση δηλώνοντας απογοητευμένη με την εξέλιξη.

 

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι απογοητευμένη, αλλά όχι έκπληκτη, από την ξαφνική ανακοίνωση της απόφασης του υπεύθυνου της έρευνας, Ιβ Λετέρμ. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αισιόδοξη ότι θα αθωωθεί όταν η υπόθεση ελεγχθεί από ένα ανεξάρτητο δικαστικό τμήμα. Οι κατηγορίες για οικονομικές παρατυπίες παραμένουν εσφαλμένες, ενώ αγνοούνται αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία που δόθηκαν στο CFCB. Η απόφαση περιλαμβάνει λάθη και μπερδέματα. Το κλαμπ διαπίστωσε ότι η διαδικασία είναι εντελώς μη ικανοποιητική και εχθρική» ανέφεραν οι «πολίτες».

X