ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στην Τούμπα

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στην Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ξοδέψει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για το τελετουργικό της στέψης, ρίχνει λάδι στη φωτιά της προσμονής

Το ρεκόρ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος! Σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες τα εισιτήρια που έβγαλε η ΠΑΕ στο διαδίκτυο εξαφανίστηκαν.

 

Οι οπαδοί και φίλοι του ΠΑΟΚ ξενύχτησαν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους για ένα θαύμα. Να μπουν στη σειρά και να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι και μια θέση στον ήλιο της μεγάλης γιορτής. Χωρίς υπερβολή υπήρχαν άνθρωποι που αφιέρωσαν ώρες για ένα εισιτήριο.

 

Όσοι το κατάφεραν ανέβασαν τη σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι απέτυχαν απευθύνθηκαν σε γνωστούς και φίλους. Υπάρχει ιστορία, που άνθρωπος τηλεφώνησε σε συνάδελφο εδώ στο γραφείο για ένα εισιτήριο, αν και είχε να τον δει και να του μιλήσει 39 ολόκληρα χρόνια. Με τη φιέστα του τίτλου όμως ως δέλεαρ τον θυμήθηκε! Τι κι αν είχε περάσει σχεδόν μια ολόκληρη ζωή…

 

Το εισιτήριο πολλοί δεν θα το πετάξουν. Μετά τον αγώνα της Κυριακής, θα το βάλουν στην κορνίζα ή θα το κρύψουν στο συρτάρι για να έχουν να θυμούνται ότι ήταν εκεί, στη φιέστα.

 

Αυτό το εισιτήριο θα είναι κειμήλιο, αντικείμενο ανάμνησης, κάτι που θα μοιραστούν στο μέλλον με την ελπίδα ότι αυτά τα εισιτήρια θα πολλαπλασιαστούν. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα σταματήσει να παίρνει τίτλους και πρωταθλήματα.

 

Από την άλλη υπάρχουν κι άλλα πράγματα που εξάπτουν ακόμη περισσότερο τη φαντασία. Για παράδειγμα η πληροφορία ότι η ΠΑΕ θα ξοδέψει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για το τελετουργικό της στέψης, ρίχνει λάδι στη φωτιά της προσμονής. Τι θα κάνουν, θα χορέψουν και ποιοι, θα υπάρχει μουσική, ποιος θα μιλήσει και τι θα πεί; Θα υπάρξουν εκπλήξεις.

 

Όλα αυτά κάνουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό συγκρίσιμο μόνο με μεγάλες και ιστορικές αναμετρήσεις του μακρινού παρελθόντος, τότε που η Τούμπα έπαιρνε περίπου 45.000 θεατές, τότε που ακόμα κι ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα έχανε τα λόγια του μπροστά στην καυτή εξέδρα.

 

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στην Τούμπα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X