ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολοι στα μπλε για την άνοδο με πολλούς προσκεκλημένους!

Ολοι στα μπλε για την άνοδο με πολλούς προσκεκλημένους!

Ο μπασκετικός Ηρακλής υποδέχεται την Καστοριά σε ένα παιχνίδι - ορόσημο για τη φετινή σεζόν

Η ώρα για τη μεγάλη αναμέτρηση της ομάδας του Ηρακλή με την Καστοριά έφτασε και στο Ιβανώφειο περιμένουν όλους τους φιλάθλους σε μια μεγάλη γιορτή.

 

Στο Ιβανώφειο θα είναι εκπρόσωποι από όλη την οικογένεια του Ηρακλή, πολιτικοί, όπως και πρώην πρόεδροι. Οι φίλαθλοι φυσικά θα δώσουν το δικό τους χρώμα και με τη συνθήκη πως θα έρθει η πολυπόθητη νίκη αναμένεται μια σχετική φιέστα με τη λήξη! Στον αγώνα θα είναι παρούσα και η πρωταθλήτρια Κ19 της Fooftball League. 

 

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ζητάει από όλους τους φιλάθλους να είναι ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας και να γίνουν με την ομάδα ένα. Στο γήπεδο θα είναι και ο πρόεδρος Θόδωρος Δρακόπουλος, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να ετοιμάσουν μια σειρά από εκπλήξεις. Παράλληλα, με ανακοίνωσή του το τμήμα αναφέρει σχετικά...“Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από σήμερα στις 11 το πρωί! Συνιστούμε στους φιλάθλους να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριο τους και να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο. Επισης να είμαστε ντυμένοι ΟΛΟΙ στα μπλε και να μην καπνίζουμε! Τηρούμε τη φίλαθλο τάξη και υποστηρίζουμε την Ομάδα για την επίτευξη του στόχου. Κατόπιν του αγώνα και αναλόγως του αποτελέσματος συνιστούμε να μην μπει κανεις στο παρκέ και να παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους”.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής προηγείται με 2-0 της Καστοριάς και με νίκη θα κατακτήσει και μαθηματικά την άνοδο στην Basket League μέσω της 2ης θέσης. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18.00 και φυσικά θα μεταδοθεί από το Metropolis 95.5!

X