ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Ολιβέιρα, η Πόρτο και ο ΠΑΟΚ

Ο Ολιβέιρα, η Πόρτο και ο ΠΑΟΚ

Το θέμα του Πορτογάλου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και την κατάταξη της Πόρτο

Παραμένει ανοιχτό το θέμα του Ολιβέιρα καθώς στην ανεπίσημη συζήτηση που έκαναν οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου με την διοίκηση της Πόρτο, οι Πορτογάλοι ενημέρωσαν τον Δικέφαλο πως εάν δεν κατακτήσουν το Πρωτάθλημα, τότε θέλουν πίσω τον Σέρτζιο.

 

Σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να στραφεί σε άλλη λύση χαφ. Εάν κατακτήσει η Πόρτο τον τίτλο, τότε θα αρχίσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με την διοίκηση της Πορτογαλικής ομάδας για την απόκτηση του Ολιβέιρα. Οχι όμως με βάση την ρήτρα των 12 εκατομμυρίων ευρώ που αναγράφεται στο συμβόλαιό του.

 

Σε αυτή την δεύτερη εκδοχή (της κατάκτησης του τίτλου από την Πόρτο), ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να αποκτήσει τον Ολιβέιρα με την μορφή συνιδιοκτησίας και να βάλει ποσοστό μεταπώλησης. Σήμερα θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία και σε αυτή θα κριθούν τα πάντα. Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Σάντα Κλάρα και η Πόρτο την Σπόρτινγκ.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/5)

X