ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η παλιά καλή φιλία ΠΑΟΚ και Αυγενάκη…

Η παλιά καλή φιλία ΠΑΟΚ και Αυγενάκη…

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού οφείλει, να επιταχύνει τα τηλεοπτικά θέματα (και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο) στα οποία εμπλέκεται η ΕΡΤ.

Τα έκανε μαντάρα. Δεν άφησε τίποτε όρθιο. Πήγε να διαλύσει (και) το μπάσκετ ως συνοδοιπόρος του Ολυμπιακού. Διεκδικεί θέση ανάμεσα σε όσους παρήγαγαν ελάχιστο έργο στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Κι είχε το θράσος ο απερχόμενος υφυπουργός να κάνει πλάκα στον επερχόμενο. «… Κάτι πολύ κακό θα έκανες και σε ανέθεσε αυτό το Υφυπουργείο ο αρχηγός σου», είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον Λευθέρη Αυγενάκη. Έχει τουλάχιστον, το γνώθι σαυτόν ο τέως. Γνωρίζει τι αφήνει πίσω του…

 

Ανάμεσα πάντως, σε αυτά τα οποία αφήνει είναι κι η συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – κι άλλων ΠΑΕ - με την ΕΡΤ. Ως υφυπουργός Αθλητισμού δε συμμετέχει στην σχετική ΚΥΑ (Κοινή Υπουργικό Απόφαση) αλλά… Οφείλει, να ωθήσει το θέμα προς ολοκλήρωση. Η εκκρεμότητα αυτή του θέματος παραμένει εκ του πονηρού – κατά πως θεωρούμε εμείς – εκκρεμότητα. Οδηγήθηκε δε, σε πολιτικές Συμπληγάδες … υποχθόνια από την τέως (συγ)Κυβέρνηση η οποία μπορούσε, να το κλείσει. Για να δούμε τώρα τη νυν Κυβέρνηση!

 

Το θέμα των τηλεοπτικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι η εγκεκριμένη με κοινή υπουργική απόφαση συμφωνία με την ΕΡΤ είναι βέβαια, και μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τη νυν Κυβέρνηση, να …κόψει κακές γλώσσες. Εκείνες οι οποίες μιλούσαν και μιλούν επιμένοντας πως ευνοήθηκε από την τέως (συγ)Κυβέρνηση. Ως εκ τούτου θα αδικηθεί από τη νυν Κυβέρνηση.

 

Ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας ορθά, πολύ ορθά παραμένει εκτός πολιτικών Συμπληγάδων. Είναι εξάλλου υπεράνω αυτών. Κι ας επιχειρούν, να τον εμπλέξουν σε αυτές προς κομματικό όφελος.

 

Παρεμπιπτόντως, η εύνοια της τέως (συγ)Κυβέρνησης φάνηκε περισσότερο στην στέρηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ίσων ευκαιριών - για να μην ξεχνιόμαστε - για την κατάκτηση και του περυσινού Πρωταθλήματος. Φάνηκε κι από την …ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα στη συνάντηση Ιβάν Σαββίδη με Δημήτρη Μελισσανίδη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Να μην ξύνουμε πληγές τώρα…

 

Επιτρέψτε μας πάντως, να θεωρούμε ιδιαίτερα σώφρονα την διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος (των σφοδρών επιθέσεων για τα τηλεοπτικά και για την… εξώθηση της για εμπλοκή στα πολιτικά) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κρατά επίπεδο. Και τούτο ωφελεί σοβαρά την υγεία της. Αποδεδειγμένα!

 

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού οφείλει, να επιταχύνει τα τηλεοπτικά θέματα (και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο) στα οποία εμπλέκεται η ΕΡΤ. Γνωρίζουμε καλά πως ο Λευθέρης Αυγενάκης γνωρίζει τη σημασία τους για την έναρξη των νέων Πρωταθλημάτων.

 

Οφείλουμε, να ομολογήσουμε – γιατί να το κρύψομεν άλλωστε – πως η νυν Κυβέρνηση παρέλαβε από τη (συγ)Κυβέρνηση θέματα του ΠΑΟΚ σε με προχωρημένες εξελίξεις. Και για την τηλεόραση και για τη Νέα Τούμπα.

 

Κλείνοντας θυμίζουμε το μήνυμα του Λευθέρη Αυγενάκη όταν βρέθηκε – ως Γραμματέας της ΝΔ - στην Τούμπα για τον αγώνα με την Μπενφίκα: «…«Δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και να μην έρθω στο αποψινό παιχνίδι! Καλή επιτυχία ΠΑΟΚ! Είμαστε μαζί σου για μια θέση στ' αστέρια και να δούμε το "σεντόνι" στην Τούμπα! Άλλωστε δεν ξεχνώ ότι μας συνδέει παλιά καλή φιλία... ».

 

ΥΓ 1: Κουβέντα κι από τον – δοκιμασμένο κι επιτυχημένο - Θεόδωρο Καράογλου ως υπουργό Μακεδονίας Θράκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Φυσικά και δεν αποδίδουμε μομφή περί τούτου, ακόμη. Απλή αναφορά κάνουμε…

 

ΥΓ 2: Ακούσατε τον νταλκά της Άνγκελα Μέρκελ; Για την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών; Κουβέντα ακόμη από τη νέα Κυβέρνηση περί του θέματος. Απλή αναφορά κάνουμε κι εδώ…

 

ΥΓ 3: Φυσικά και δεν είναι κουρελόχαρτο μία συμφωνία όπως η – έτσι ή αλλιώς, αντεθνική – Συμφωνία των Πρεσπών. Φυσικά και δεν περιμένουμε, να πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων! Η τέως (συγ)Κυβέρνηση παρέδωσε αμαχητί μακεδονική εθνότητα και γλώσσα σε Αλβανούς, Σλάβους και τέως Έλληνες. Δε θα δώσει μία μάχη η νυν Κυβέρνηση;

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X