ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παρουσιάστηκε από τη Λέτσε ο Σάκχοφ (vid)

Παρουσιάστηκε από τη Λέτσε ο Σάκχοφ (vid)

Ο Ουκρανός μέσος παρουσιάστηκε από την ιταλική ομάδα

Ετοιμος για την πρόκληση της συμμετοχής του στη Serie A εμφανίστηκε ο Εβγέν Σάκχοφ.

 

Ο Ουκρανός μέσος παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη (11/7) από την ιταλική ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι έφυγε από μια μεγάλη ομάδα.

 

Ο 29χρονος άσος αποκάλυψε πως μίλησε με φίλους του που τον ώθησαν στον να πάρει την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο Καμπιονάτο.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Εβγέν Σάκχοφ:

 

Για την επιλογή του να υπογράψει στην στην Λέτσε, μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ: «Μετά από τρία χρόνια έφυγα από μια μεγάλη ομάδα, που τον επόμενο χρόνο θα παίξει στο Champions League, με την προοπτική να παίξω στην Serie A, σε μια ομάδα που έχει φιλόδοξο πλάνο, και είμαι έτοιμος για ποδόσφαιρο. Έκανα αυτή την αλλαγή και ξέρω ότι θα επιφέρει αλλαγές και στη ζωή μου. Μίλησα με μερικούς από τους φίλους που είχαν παίξει στην Ιταλία και όλοι με παρότρυναν να κάνω αυτό το βήμα».

 

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον νέο του προπονητή: «Μίλησα με τον κ. Λιβεράνι τηλεφωνικά, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τακτικές. Όσο για τον ρόλο μου, μπορώ να καλύψω τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ευελπιστώ ότι η παρουσία στην Serie A θα με βοηθήσει να επιστρέψω στις κλήσεις του Αντρέι Σεφτσένκο για την Εθνική».

X