ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παίκτες πάνε και έρχονται: Η σφήνα, η μεταγραφή και η αποχώρηση

Παίκτες πάνε και έρχονται: Η σφήνα, η μεταγραφή και η αποχώρηση

Διαβάστε για τις εξελίξεις στη Γ' Εθνική που αφορούν στο μεταγραφικό τοπίο - Ο Κυζιρίδης και η περίπτωση Χιντασέλι

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο 28χρονος μέσος, Γρηγόρης Κυζιρίδης, βρίσκεται προ των πυλών του Νέστου Χρυσούπολης, τα δεδομένα χθες το βράδυ (7/1) άρχισαν να αλλάζουν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ο Ναυπακτιακός, ο οποίος όπως είχε ήδη μεταφερθεί από τη Δευτέρα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή, κατέθεσε νέα βελτιωμένη και άκρως δελεαστική πρόταση. Η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη ως προς το τι μέλλει γενέσθαι, αν και όλα συνηγορούν ότι ο παίκτης καταλήγει στη Ναύπακτο, η οποία έκανε μεγαλύτερη προσφορά στον παίκτη, προσφέροντας του τα μισά χρήματα ως προκαταβολή. Ιδωμεν…

 

Ταυτόχρονα, ο Α.Σ. Γιαννιτσά, απ' όπου έφυγε ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, έχει συμφωνήσει με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι.

 

Φέτος, ο 24χρονος μέσος έκανε 12 ματς με την Παλαιόχωρα, επίσης στη Γ' Εθνική. Εχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Αρη, Καλλονή, Α.Ο. Καρδίας και Α.Π.Ε. Λαγκαδά.

 

Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε άμεσα από τον Α.Σ. Γιαννιτσά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις στην νέα του ομάδα, μεταξυ άλλων τόνισε: "Ήρθα σε μια φιλόδοξη ομάδα με στόχους, για να την βοηθήσω όσο μπορώ να τους πετυχει. Οι άνθρωποι των Γιαννιτσών με έπεισαν γι´ αυτό που θέλουν να κάνουν και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω τα μέγιστα να τους βοηθήσω και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους."
 
 
Η διοίκηση του Α.Σ. Γιαννιτσά τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και ποδοσφαιρικές επιτυχίες με την ομάδα μας.
X