ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ποιος κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο;

Ποιος κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο;

Οι σύμβουλοι της ΕΠΟ που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, εγκατέλειψαν την συνεδρίαση επειδή η Ένωση διαφωνεί με την παραμονή του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα

Ποιος κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ ή οι ομάδες; Η χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας ήταν η απόλυτη απόδειξη.

 

Οι σύμβουλοι της ΕΠΟ που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, εγκατέλειψαν την συνεδρίαση επειδή η Ένωση διαφωνεί με την παραμονή του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα. Όχι ένας σύμβουλος αλλά επτά!

 

Πρόκειται για τους κ. Βακάλη, Θωμαϊδη, Παπαχρήστο, Δημητρίου, Ασλανίδη, Ψαρρόπουλο, Λεουτσάκο. Ο Λυσσάνδρου, όγδοος της παρέας, δεν μπορούσε να φύγει γιατί ταυτόχρονα συμμετείχε και ως πρόεδρος- εκπρόσωπος της Σούπερ λίγκα.  Ο Χέρμπερτ Χούμπελ, τοποτηρητής της ΟΥΕΦΑ υποστήριξε ότι οι σύμβουλοι της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι ανεξάρτητοι.

 

«Δεν είναι κατανοητό και μου δημιουργεί έκπληξη πως εκλεγμένα μέλη αποχωρούν από το συμβούλιο για διάφορους λόγους. Τα site γράφουν ότι ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε και τους είπε να φύγουν. Δεν ξέρω ελληνικά αλλά όλοι γράφουν αυτό το πράγμα. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα» ήταν το περιεχόμενο των λόγων του.

 

Η παρατήρηση του έθιξε τον Μηνά Λυσσάνδρου παράγοντα της ΑΕΚ και ταυτόχρονα πρόεδρος της Λίγκας. «Σε αυτή την αίθουσα εγώ είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΑΕΚ και είμαι εδώ, δεν έφυγα. Ανακαλέστε, δεν έπρεπε να γίνει αναφορά στον Μελισσανίδη. Δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα» ήταν το νόημα της αναφοράς του.

 

Ο Χούμπελ από την πλευρά του συνέχισε στο ίδιο, επιθετικό, ύφος. «Μη νομίζετε ότι δεν βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει,  δεν είμαστε βλάκες.» τόνισε. Κι αυτή είναι η πραγματικότητα.

 

Η ΑΕΚ ελέγχει οκτώ μέλη του συμβουλίου, οκτώ ελέγχει ο ΠΑΟΚ και ένα μέλος βρίσκεται στη σφαίρα επιρροής του Ολυμπιακού. Έτσι γίνεται απόλυτα κατανοητό ποιος κάνει κουμάντο και ποιος διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ή για να τεθεί διαφορετικά. Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι τα μέλη δεν ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά για τα συμφέροντα, μικρά και μεγάλα, της ομάδας που τα στηρίζει και τα βοήθησε να εκλεγούν. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X