ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πλάνο τριετίας στον Αγροτικό, ήταν αδύνατο να αρνηθώ»

«Πλάνο τριετίας στον Αγροτικό, ήταν αδύνατο να αρνηθώ»

Ο Βαγγέλης Κολώνης μίλησε στη «Metrosport» για την απόφασή του να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού στον Αγροτικό Αστέρα.

Επισημοποιήθηκαν οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, όπως αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Παρασκευής (10/5).

 

Οπως σας ενημέρωσε από το Σάββατο (11/5) η «Μetrosport» και, πλέον, ανακοινώθηκε και επίσημα χρέη τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Ηλίας Καρακώστας, ενώ γενικός αρχηγός ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Βαγγέλης Κολώνης.

 

Ο νέος γενικός αρχηγός των «σταχυοφόρων» μίλησε στη «Μetrosport» για τα νέα του καθήκοντα και έδωσε το στίγμα του όσον αφορά το πλάνο της ομάδας αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν. «Ολοι εμείς που βάλαμε ένα λιθαράκι πρέπει να βοηθήσουμε. Από τη στιγμή που μου το ζήτησαν ήταν αδύνατο να αρνηθώ. Θα βοηθήσω όπως μπορώ με τις γνώσεις που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια για να χτίσουμε τον Αστέρα από την αρχή», επισήμανε αρχικά ο Βαγγέλης Κολώνης.

 

«Πλάνο αξιοποίησης των ταλέντων»

 

Σε ό,τι αφορά το πλάνο της νέας σεζόν σημείωσε: «Θα βοηθήσουμε την ομάδα με τον νέο προπονητή και τις μεταγραφές που θα γίνουν. Στόχος μας είναι να χτίσουμε τον Αστέρα από την αρχή με πλάνο αξιοποίησης ταλέντων του Ευόσμου και της γύρω περιοχής, με ορίζοντα τριετίας ώστε σιγά σιγά να δούμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει και εκεί που τη ζήσαμε, στη Β’ Εθνική», κατέληξε.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport» (12/5)

X