ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

O Mr Φάουλ στο Metropolis 95.5 για τη μάχη του τίτλου και τα...χωράφια

O Mr Φάουλ στο Metropolis 95.5 για τη μάχη του τίτλου και τα...χωράφια

Ο Κώστας Φραντζέσκος μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος και την Εθνική Ελλάδος

Την άποψη ότι ο πιο σταθερός θα καταφέρει να πανηγυρίσει τον τίτλο εξέφρασε ο Κώστας Φραντζέσκος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο.

 

Ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε ότι ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τη μάχη του τίτλου επισημαίνοντας ότι η σταθερότητα θα παίξει ρόλο.

 

Επιπλέον, κάλεσε την Πολιτεία να κάνει κάτι για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές παίζουν σε χωράφια.

 

Τέλος, σχολίασε την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Ιταλία λέγοντας ότι είναι νωρίς για να κριθεί και θα πρέπει να περιμένουμε.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ότι βρίσκεται στην 12άδα των καλύτερων εκτελεστών: «Αυτό είναι κάτι ευχάριστο και μια μεγάλη τιμή. Μου δόθηκε ένα χάρισμα από το Θεό και το εκμεταλλεύτηκα. Σκέφτομαι να κάνω ένα δελτίο ακόμη (γέλια). Είναι μια μεγάλη τιμή όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα».

 

Τον αριθμό των εκτελέσεων φάουλ που έκανε στην προπόνηση: «Ήταν ένα βίωμα μου. Μετά το τέλος της προπόνησης έκανα γύρω στις 100 εκτελέσεις. Η κάθε εκτέλεση ήταν διαφορετική, κάθε τείχος ήταν διαφορετικό, κάθε σημείο διαφορετικό. Εάν δεν το έχεις, δεν μπορείς να το καλλιεργήσεις».

 

Το ινδάλματα του: «Επειδή όταν ήμουν μικρός πήγαινα στα γήπεδα και έβλεπα τους παίκτες. Αγαπούσα τον Σαραβάκο, ο Μπαρζόφ, τον Κούη τον πρόλαβα λίγο».

 

Το εάν υπάρχει σήμερα κάποιος με τέτοια χτυπήματα: «Ο Γιάννης ο Μπουζούκης. Έχει τέτοια χτυπήματα αλλά δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις με ένα δύο χτυπήματα»

 

Το ελληνικό πρωτάθλημα και τη μάχη του τίτλου: «Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Τα γήπεδα είναι χωράφια. Έχουν ποδοσφαιριστές που παίζουν σε χωράφια. Η Πολιτεία κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Αντικειμενικά ο Ολυμπιακός αποδίδει καλά. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όμως. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ ήταν πιο σταθερός. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Αυτός που θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με σταθερότητα θα είναι ο πρωταθλητής».

 

Για την νέα Εθνική: «Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είμαστε Έλληνες και βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. Πρέπει να δούμε κάποια παιχνίδια και να δούμε και μια σταθερότητα».

X