ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πωλητήριο σε Γιάγια Τουρέ

Πωλητήριο σε Γιάγια Τουρέ

Οι σχέσεις του Γιάγια Τουρέ με τη διοίκηση της Σίτι βρίσκονται σε κάκιστο σημείο, με τους «πολίτες» άμεσα να βάζουν πωλητήριο στον Ιβοριανό χαφ.

Οι σχέσεις του Γιάγια Τουρέ με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε κάκιστο σημείο, με τους «πολίτες» άμεσα να βάζουν πωλητήριο στον Ιβοριανό χαφ.

Μετά το θάνατο του αδελφού του, παραμονές του παιχνιδιού της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ελλάδα για το 20ό Παγκόσμιο Κύπελλο, είχε βγει προς τα έξω η τοποθέτηση του Τουρέ εναντίον της πρωταθλήτριας Αγγλίας τη στάση της οποίας κριτίκαρε με αφορμή, όπως σχολίασε, τους εορτασμούς του τίτλου στο Ντουμπάι που δεν επέτρεψαν στον 31χρονο παίκτη να μείνει στο Μάντσεστερ πλάι στον αδελφό του που χαροπάλευε!

Αυτή είναι και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις Τουρέ-Σίτι, με τον δυναμικό αμυντικό μέσο να δηλώνει δυστυχισμένος στους «πολίτες» και ήδη ν΄ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τσέλσι, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να ενδιαφερθούν, σύμφωνα με την «Daily Express», για τον παίκτη στον οποίο σύντομα αναμένεται να μπει πωλητήριο.

X