ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Πολωνός που ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Σφιντέρσκι

Ο Πολωνός που ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Σφιντέρσκι

Κεντρικό πρόσωπο στην Γιαγκελόνια ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Πάτρικ Κλιμάλα

Τα πολωνικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα έχουν εστιάσει στον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Γιαγκελόνια, Πάτρικ Κλιμάλα, ο οποίος ξεχωρίζει με την απόδοσή του και, ήδη, έχουν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του μεταγραφικές σειρήνες.

 

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «poranny.pl», μάλιστα, φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο «θα ακολουθήσει ο Κλιμάλα τα χνάρια του Σφιντέρσκι;». Οπως τονίζεται, δούλεψε αρκετά ατομικά και βελτιώθηκε σημαντικά και, πλέον, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Γιαγκελόνια.

 

Επιπλέον, έχει κερδίσει μία θέση στην εθνική Πολωνίας U21, έχοντας σκοράρει τα πρώτα του γκολ με το εθνόσημο στο στήθος και παρότι ο προπονητής του, Ιρενέουζ Μάμροτ, κρατάει μικρό καλάθι, δεν αποκλείεται σύντομα να αποχαιρετήσει για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

 

«Ο Σφιντέρσκι είχε περισσότερη εμπειρία όταν έφυγε. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά με τον Κλιμάλα. Εφυγε για την Ελλάδα όταν ήταν 22 ετών. Ο Κλιμάλα θα είναι 22 του χρόνου και, σίγουρα, τότε η εμπειρία του θα είναι πολύ μεγαλύτερη» τόνισε σχετικά ο Μάμροτ.

X