ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ποζατζίδης: «Ο Κομίνης μου είπε ότι ήταν καθαρό πέναλτι» (aud)

Ποζατζίδης: «Ο Κομίνης μου είπε ότι ήταν καθαρό πέναλτι» (aud)

Ο παίκτης του Πλατανιά μίλησε για τη φετινή χρονιά και τη φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε η ευκαιρία της ανόδου εμφανίστηκε ο Στέλιος Ποζατζίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» που τόνισε ότι δεν γίνεται σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι να γίνονται τόσο σοβαρά διαιτητικά λάθη.

 

Ο παίκτης του Πλατανιά υποστήριξε ότι τρελάθηκε όταν ήδη τι είχε σφυρίξει ο Γιώργος Κομίνης, ο οποίος δε δίστασε να του πει ότι είναι καθαρό πέναλτι.

 

Επιπλέον, επισήμανε ότι η φετινή χρονιά ήταν πολύ καλή για την ομάδα παρόλο που ολοκληρώθηκε με κακό τρόπο αλλά εμφανίστηκε σίγουρος ότι έχουν μπει γερές βάσεις για το μέλλον.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είναι να γελάς ή να κλαις. Δυστυχώς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν γίνεται να γίνονται τόσα σοβαρά λάθη. Εγώ είχα τρελαθεί και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μου είπε ότι είναι καθαρό πέναλτι.

 

Τελείωσε μια χρονιά. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Πλατανιάς θα έφτανε εδώ. Με την παρουσία μας στο Πρωτάθλημα και στα μπαράζ με τον ΟΦΗ δείξαμε ότι φτιάξαμε μια καλή ομάδα και ίσως να αξίζαμε να είμαστε εμείς νικητές χθες. Βάλαμε γερές βάσεις για το μέλλον και προχωράμε».

 

X