ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Αγροτικό Αστέρα (pics)

«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Αγροτικό Αστέρα (pics)

Έπιασαν δουλειά στην ομάδα του Ευόσμου ενόψει της νέας σεζόν.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και εν μέσω αισιοδοξίας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Αγροτικός Αστέρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Μετά τις αλλαγές που σημειώθηκαν με το τέλος της περσινής σεζόν, η ομάδα του Ευόσμου θα εμφανιστεί με άκρως νεανικό προφίλ, το οποίο θα επιχειρήσει να συνδυάσει με μια πετυχημένη πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συνδετικός κρίκος της περσινής με την φετινή ομάδα ο προπονητής Γιώργος Τσουκαλίδης, ο οποίος θήτευσε και την προηγούμενη σεζόν για ένα διάστημα στον Αγροτικό Αστέρα και μαζί με τους συνεργάτες του Νίκο Τσαλουκίδη και Αγγελο Φοιρό θα αποτελέσουν τους «αρχιτέκτονες» της φετινής προσπάθειας.

 

 

Με εξαίρεση τον νεοαποκτηθέντα Κολώνη, ο οποίος ήταν δικαιολογημένα απών, το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και κάποιοι νεαροί, οι οποίοι αξιολογούνται. Ιδιαίτερο χρώμα στις κερκίδες έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι παλαίμαχοι (μεταξύ άλλων οι Κυριάκος Μπιμπισίδης, Χρήστος Παρασχάκης, Γιάννης Μιχελής).

 

 

Οι προπονήσεις θα συνεχίζονται στον Εύοσμο ως τις 2 Αυγούστου, ενώ μια μέρα αργότερα η αποστολή θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια όπου ως τις 13 του μηνός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στις 2/8 είναι προγραμματισμένο και το πρώτο φιλικό εντός έδρας απέναντι στον Εθνικό Σοχού.

 

 

 

*** Από την έντυπη έκδοση της «Μetrosport»

 

X