ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οι σχέσεις ΝΔ-Μαρινάκη επιβεβαιώνονται στο πρόσωπο του Αυγενάκη» (a)

«Οι σχέσεις ΝΔ-Μαρινάκη επιβεβαιώνονται στο πρόσωπο του Αυγενάκη» (a)

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μίλησε για τις σχέσεις ΝΔ και του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού

Δεν λειτουργούν όλες οι ομάδες με τον ίδιο τρόπο σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί ως θεσμός εξυγίανσης.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται να μπαίνουν όλες οι ομάδες στο ίσιο σακί καθώς υπάρχουν πολλές που διαφέρουν.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι οι ανίερες σχέσεις ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαιώνονται στο πρόσωπο και τη λειτουργία του Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Συνολικά αυτές οι επικίνδυνες σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ πολιτικού, αθλητικού και επιχειρησιακού κόσμου προεκλογικά είχα πει ότι το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης αλλά Τσίπρας ή Μαρινάκης. Είχα καυτηριάσει τις ανίερες σχέσεις Νέας Δημοκρατίας και Μαρινάκη που επιβεβαιώνονται στο πρόσωπο και στη λειτουργία του Λευτέρη Αυγενάκη. Αυτό που επισήμανα είναι ότι υπάρχει το ζήτημα των τριγωνικών σχέσεων μεταξύ πολιτικού και αθλητικού κόσμου αλλά τόνισα ότι δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όλες οι ΠΑΕ. Υπάρχουν ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που λειτουργούν ως θεσμοί εξυγίανσης».

 

X