ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σιχάθηκαν όλοι την περίπτωσή του(ς)

Σιχάθηκαν όλοι την περίπτωσή του(ς)

Η σκανδαλώδης επιλογή με εμμονή του, τού Γιώργου Κομίνη εξέθεσε τον Μέλο Περέιρα. Δικαίωσε εμάς - Γράφει ο Άρις Νικολάκης

Πριν καλά, καλά σβήσει ο απόηχος από το κτύπημα των πλήκτρων (κάποτε…Once upon time που λέμε στο χωριό μας. Λέγαμε: Πριν στεγνώσει η μελάνη στο χαρτί μας) για τη σύνταξη της χθεσινής μας άποψης… Έσπευσε ο - και πέρυσι κι εφέτος - υπεύθυνος κι υπόλογος για τα χάλια της διαιτησίας του ποδοσφαίρου μας, να μάς δικαιώσει!

 

Η εκ νέου επιλογή, η σκανδαλώδης επιλογή με εμμονή του, τού Γιώργου Κομίνη εξέθεσε τον Μέλο Περέιρα. Δικαίωσε εμάς. Αποδείχθηκε στον αγώνα ΟΦΗ – Πλατανιάς πως κι ο μεν κι ο δε είναι παντελώς ανίκανοι ως διαιτητής ο ένας κι ως παράγοντας ο άλλος.

 

Η ανικανότητα τους δεν είναι εφετινή. Είναι και περυσινή αλλά… Ο κουρνιαχτός τώρα προκαλείται επειδή επιλέχθηκε ο Μέλο Περέιρα ως προπέτασμα καπνού για την αποτυχία Ολυμπιακού κι ΑΕΚ, να φθάσουν τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα της ΑΕΚ ήταν παταγώδης. Τούτο επειδή αποδείχθηκε εφέτος πως και πέρυσι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος αλλά… Του στέρησαν την επί ίσοις όροις ευκαιρία, να κατακτήσει στο γήπεδο και το περυσινό Πρωτάθλημα!

 

Έκτοτε βέβαια, και κατά της ΑΕΚ (και σε δυο σερί Τελικούς μάλιστα) και κατά του Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ απέδειξε την καταφανή ανωτερότητα του. Ήταν ηχηρά τα ραπίσματα του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου σε αμφότερες τις ομάδες οι οποίες πέρυσι προκάλεσαν την εκτός γηπέδων εξόντωση του.

 

Πρωταγωνιστές της εξόντωσης ο Μέλο Περέιρα κι ο Γιώργος Κομίνης. «Κιχ» δεν άρθρωσαν πέρυσι γι’ αυτούς μήτε η ΑΕΚ, μήτε ο Ολυμπιακός. Εφέτος όμως, απαιτούν την κεφαλή του Πορτογάλου επί πίνακι. Όσο για τον Έλληνα; Είναι ως διαιτητής αμελητέα ποσότητα κι ουδείς πλέον, ασχολείται σοβαρά μαζί του. Σιχάθηκαν όμως, όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι την περίπτωση του(ς). Δεν το λέμε μόνον εμείς. Το είπε κι ο Αλέξης Κούγιας…

 

Το έχουμε πάντως πει κι άλλη φορά. Ναι μεν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμεί διακαώς την ειρήνη στο ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να προετοιμάζεται για πόλεμο, δε! Το γαρ πολύ της θλίψης από τα ηχηρά ραπίσματα… τα αγωνιστικά, το τονίζουμε…Γεννά παραφροσύνη τους. Στο κάτω κάτω της γραφής έτσι θέλουν κι έτσι πράττουν. Το ζητούμενο είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι προετοιμασμένη για όλα, μα για όλα ανεξαιρέτως!

 

ΥΓ 1: Μπράβο στην ΕΠΟ για την επιλογή του Βασίλη Χατζηπαναγή! Όλα κι όλα. Της σέρνουμε συχνά πυκνά ουκ ολίγα αλλά… Η απόφαση της για τον «Βάσια» προκάλεσε πανελλήνια ικανοποίηση.

 

ΥΓ 2: Τόσο χρήμα ρέει στις ομάδες Υποδομών του ΠΑΟΚ. Τόσοι παίκτες ξεχωρίζουν. Πολλοί εξ αυτών της Εθνικές μας διανθίζουν αλλά… Στον ΠΑΟΚ ουδείς εξ αυτών αξιοποιείται. Μήπως να το προσέξει αυτό η ΠΑΕ; Μήπως;

 

ΥΓ 3: Πως το έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν; «‘Η Ελλάδα είναι η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους», το έλεγε. Στη Νότια Αφρική λοιπόν, διάγουν προεκλογική περίοδο. Και μόνον γι’ αυτήν επιτράπηκε το απαγορευμένο κυνήγι των ελεφάντων…

 

ΥΓ 4: Κι επιμένουμε. Αυτή η ηρεμία – το προϊόν σοβαρότητας κι αυτοπεποίθησης – της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τούς σπάει τα νεύρα!

 

ΥΓ 5 : Υπάρχουν νεότερα για τις προτομές των Μακεδονομάχων οι οποίες χάθηκαν (;) επειδή εξελίσσονται έργα για τον υπόγειο στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας και Πλάτωνος; Στον χάρτη του Google πάντως, χάθηκε (;) κι η ομώνυμη πλατεία!

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X