ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΕΠΣ Πέλλας: Νεκρός διαιτητής στο τραγικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα

ΕΠΣ Πέλλας: Νεκρός διαιτητής στο τραγικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα

Ο ένας από τους δύο ποδηλάτες που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα ήταν διαιτητής στην Ενωση Πέλλας

Διαιτητής της Ενωσης Πέλλας ήταν ό ενας από τους δύο νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος με τους ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα.

 

Πρόκειται για τον Γιώργο Μίλτση, που ανήκε στον σύνδεσμο διαιτητών της μακεδονικής ένωσης και είχε φτάσει στην Γ΄Εθνική.  

 

Η ΕΠΣ Πέλλας εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 24χρονος άτυχου νέου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας: 

 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πέλλας με αφορμή τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του διαιτητή της Ένωσης Γεωργίου Μίλτση, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

 

Να παραστεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας καθώς και η Επιτροπή Διαιτησίας στην εξόδιο ακολουθία.

 

Να εκφράσει και δημόσια τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της για τον πρόωρο και άδικο χαμό στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

 

Να καταθέσει χρηματικό ποσό σε ευαγές ίδρυμα του Νομού».

 

Λίγες ώρες αργότερα, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΟ:

 

Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του 24χρονου βοηθού διαιτητή της Ε.Π.Σ. Πέλλας Γεωργίου Μίλτση για τον αδόκητο χαμό του.

 

Η οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας είναι φτωχότερη από την απώλεια ενός νεαρού μέλους της, που διακρινόταν για το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

X