ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η σημαντική παράμετρος για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα

Η σημαντική παράμετρος για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να παίζει και να διατηρεί αγωνιστικό ρυθμό.

Όπως έχει ήδη καταγραφεί από τη «Μetrosport», ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Σέρτζιο Ολιβέιρα, του οποίου το συμβόλαιο με την Πόρτο ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν και, άρα, αν δεν τον διατηρήσει στο ρόστερ της με νέο συμβόλαιο, θα επιχειρήσει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, καθώς από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιο σύλλογο επιθυμεί.

 

Σήμερα πάμε το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα και αναφέρουμε μία σημαντική παράμετρο, που θα παίξει ρόλο στην τελική απόφαση του Πορτογάλου χαφ. Αυτή δεν είναι άλλη από τον χρόνο συμμετοχής. Ο Ολιβέιρα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Πορτογαλίας μέσα στο 2018 επί ημερών Φερνάντο Σάντος και στόχος του είναι να βρίσκεται συνεχώς στις επιλογές του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος, είναι πιθανό, να του εκφράσει και την άποψή του για το ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

 

Αυτό που θέλει να αντιληφθεί ο Ολιβέιρα, πριν αποφασίσει για το μέλλον του, είναι σε ποια ομάδα θα βρει χρόνο για να παίζει και να έχει ρυθμό. Γιατί όχι αυτή να μην είναι ο ΠΑΟΚ, του οποίου, μάλιστα, το περιβάλλον γνωρίζει από τον εξάμηνο δανεισμό του.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X