ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σύνθημα νίκης από Χαριστέα: «Είστε καλύτεροι, δείξτε την αξία σας!»

Σύνθημα νίκης από Χαριστέα: «Είστε καλύτεροι, δείξτε την αξία σας!»

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στους παίκτες του Άρη στο περιθώριο της σημερινής (11/9) και έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει Παναθηναϊκού

Στην άκρη μπαίνει μέχρι νεωτέρας το θέμα προπονητή στον Άρη μετά τις αρνητικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τον Γκούτι.

 

Ο Άγγελος Χαριστέας, βεβαίως, θα συνεχίσει τις επαφές του προς την κατεύθυνση της αναζήτησης του διαδόχου του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο, το βάρος του ποδοσφαιρικού τμήματος πέφτει στο ντέρμπι της Κυριακής (15/9) με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Άρης θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα.

 

Μάλιστα, ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/9) στο «Δασυγένειο» και μίλησε στους παίκτες στο περιθώριο της προπόνησης στέλνοντας μήνυμα νίκης ενόψει Παναθηναϊκού.

 

«Το μυαλό μας είναι μόνο στο ντέρμπι, μην ακούτε τίποτα άλλο. Πάμε για τη νίκη και μόνο τη νίκη. Είναι ώρα να δείξουμε την αξία μας και να κάνουμε την πρώτη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κοιτάξουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σας πιστεύω πάμε για τη νίκη», είπε, μεταξύ άλλων, στους ποδοσφαιριστές ο Άγγελος Χαριστέας.

 

Υπενθυμίζεται πως χρέη υπηρεσιακού τεχνικού για τον Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα εκτελέσει ο Τόλης Τερζής.

X