ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σειρές-Ταινίες: «Φρένο» σε όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους

Σειρές-Ταινίες: «Φρένο» σε όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους

Τέλος στο μοίρασμα του κωδικού για γνωστή διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα και στο μοίρασμα του κόστους ανάμεσα σε εγγεγραμμένους και μη χρήστες

 


Τέλος στο μοίρασμα του κωδικού για γνωστή διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα και στο μοίρασμα του κόστους ανάμεσα σε εγγεγραμμένους και μη εγγεγραμμένους χρήστες φέρνει η εταιρεία.

 

 

Αυτήν την στιγμή, η εν λόγω πλατφόρμα επιτρέπει με μεγάλη ευκολία την τεχνική δυνατότητα στους περισσότερους χρήστες να μοιραστούν ποικίλες σειρές ή και ταινίες με άλλους χρήστες, με αποτέλεσμα να μοιράζονται το κόστος και να απολαμβάνουν περισσότεροι το ίδιο περιεχόμενο.

 


«Αυτή η τακτική πρέπει να σταματήσει» σύμφωνα με την εταιρεία και για αυτό θα λάβουν μέτρα. «Παρακολουθούμε την κατάσταση και εξετάζουμε με ποιους τρόπους θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε τέτοιου είδους καταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ομάδας προϊόντος.

 

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψη πως έχει δημιουργηθεί σύστημα που εντοπίζει το μοίρασμα κωδικών, σε τέτοιου είδους εφαρμογές, κάτι που ωστόσο δε θα χρησιμοποιεί, καθώς «το κόστος για το συγκεκριμένο λογισμικό είναι απαγορευτικό».

X