ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στην αρχή νόμιζαν ότι ήμουν τρελός...» (audio)

«Στην αρχή νόμιζαν ότι ήμουν τρελός...» (audio)

O άνθρωπος που ανακάλυψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε στο Metropolis 95.5 για την τρομερή εξέλιξή του.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Βελλινιάτης. Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος ανακάλυψε το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις γειτονιές της Αθήνας και τον ώθησε να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ο κ. Βελλινιάτης μίλησε για το πώς ανακάλυψε τον σήμερα κορυφαίο μπασκετμπολίστα του NBA, ενώ αναφέρθηκε και στο μυστικό της επιτυχίας του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το πώς ανακάλυψε τον Αντετοκούνμπο: «Έψαχνα για Αφρικανούς παίκτες στην περιοχή της Κυψέλης. Πήγαινα να δω έναν φίλο μου προπονητή στο γήπεδο του Τρίτωνα και εκεί ήταν ο Γιάννης και τα αδέρφια του. Πήρα την πρωτοβουλία, μίλησα με τους γονείς του, έφτιαξα το πλάνο για το πώς θα κινηθούν. Στην αρχή νόμιζαν ότι είμαι τρελός, όμως, η πορεία του απέδειξε ότι δεν ήμουν τόσο».

 

Για το μυστικό της επιτυχίας του: «Η πείνα για διάκριση, για επιβίωση. Μεγάλωσε χωρίς τίποτα, στην ουσία, δεν ήταν ποτέ του παιδί. Σήμερα είναι όλοι φίλοι του, όμως, στα βαφτίσια του έναν χρόνο πριν πάει στο NBA, πήγαν μόλις δύο παιδιά από την ομάδα. Είναι πολύ δυνατό σουλούπι ο Γιάννης, άτομο με τσαγανό, δεν τον κατέστρεψαν οι δυσκολίες. Αν βρισκόταν κάποιος άνθρωπος να τον βοηθήσει, όποιος κι αν ήταν αυτός, ήταν σίγουρο πως θα πετύχει».

 

Ακούστε όσα είπε ο Σπύρος Βελλινιάτης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X