ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο ψάξιμο για άλλη μια φορά

Στο ψάξιμο για άλλη μια φορά

Ξανά στις επαφές βρίσκονται οι άνθρωποι του Ηρακλή επιζητώντας τη λύση στο... παρά πέντε.

Ο «χαρτοπόλεμος» Θανάση Παπαδόπουλου-«κυανόλευκων φορέων» δημιουργεί ξεκάθαρα δεδομένα για το πώς θα κινηθούν οι δεύτεροι για την εξεύρεση λύσης στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Το πώς θα συνεχιστεί ο «πόλεμος» των δύο πλευρών άλλωστε, είναι ένα διαφορετικό κομμάτι.

 

Χωρίς να υπολογίζουν στον μεγαλομέτοχο της υπό διάλυση Π.Α.Ε., η περίπτωση του Βόλου τελειώνει, χρονικά, πολύ πριν το deadline της 23ης Αυγούστου. Μετά όμως και από την αρνητική κατάληξη της περίπτωσης του Π.Ο. Τρίγλιας, εναλλακτική περίπτωση από τις χαμηλότερες κατηγορίες, δεν υπάρχει στο τραπέζι. Για ακόμη μια φορά οι επαφές για να βρεθεί λύση στο… παρά πέντε έχουν ξεκινήσει, με την προσδοκία άμεσα να βρεθεί ο νέος δρόμος που θα βγάλει τον Ηρακλή από το απίστευτο αδιέξοδο που έχει μπει.

 

Άπαντες γνωρίζουν πως σ’ αυτό το χρονικό σημείο, οι πιθανότητες να βρεθεί πρόσφορο έδαφος επαφών με ομάδα της Football League, μειώνονται αισθητά και για κάποιους δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει στροφή ακόμη και στη Γ’ Εθνική, δηλαδή στην 4η κατηγορία. Ούτως ή άλλως μετά την περσινή αποτυχημένη προσπάθεια της ομάδας αγωνιστικά, εκεί επρόκειτο να αγωνιστεί με τα σημερινά εταιρικά της δεδομένα.

 

Η διαφορά σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με την αναζήτηση άλλης λύσης σ’ αυτή την κατηγορία, θα είναι πως σε περίπτωση ανόδου, η νέα προσπάθεια δεν θα «πέσει» πάνω στην Π.Α.Ε. του Θανάση Παπαδόπουλου.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X