ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο «ραντάρ» της Τσέλσι ο Ραλφ Ράγκνικ

Στο «ραντάρ» της Τσέλσι ο Ραλφ Ράγκνικ

Δημοσίευμα της γερμανικής «Bild» φέρνει τον προπονητή της Λειψίας να είναι στα υπ' όψιν των Λονδρέζων σε περίπτωση οριστικού «διαζυγίου» με τον Σάρι.

Τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή της Τσέλσι συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Βεβαίως, στην παρούσα φάση ο Μαουρίτσιο Σάρι παραμένει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο, όσο το μέλλον του παραμένει αβέβαιο (εμφανίζεται φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μαξ Αλέγκρι στη Γιουβέντους), οι Λονδρέζοι κοιτούν εναλλακτικές λύσεις.

 

Μια από αυτές είναι πολύ πιθανό να προέλθει από τη Γερμανία. Πρόκειται για τον νυν προπονητή της Λειψίας Ραλφ Ράγκνικ, τον οποίο δημοσίευμα της «Bild» φέρνει να είναι στα υπ' όψιν των Λονδρέζων.

 

Φυσικά, το όνομα του Γερμανού τεχνικού δεν είναι το μόνο το οποίο «παίζει» τη δεδομένη στιγμή για την Τσέλσι στη μετά-Σάρι εποχή. Υπενθυμίζεται πως αγγλικά δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στις περιπτώσεις του Φρανκ Λάμπαρντ (μεγάλη δόξα της Τσέλσι ως ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι) αλλά και του Ράφα Μπενίτεθ.

X