ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στόχος παραμένει ο ίδιος, περιμένουμε να δικαιωθούμε για Αήττητο»

«Στόχος παραμένει ο ίδιος, περιμένουμε να δικαιωθούμε για Αήττητο»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κράτησε χαμηλά την μπάλα μετά τη σπουδαία νίκη επί του Βόλου, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της ένστασης με τον Αήττητο

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παρά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του που τη φέρνει τρεις πόντους από τη δεύτερη θέση, παρέμεινε προσγειωμένος, δε φάνηκε να σκέπτεται την άνοδο, λέγοντας ότι ο στόχος παραμένει ίδιος, δηλαδή το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

 

 

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα γι’ αυτό που έχουν πετύχει και μάλιστα υπό τις συνθήκες που το καταφέρνουν. Είναι κάτι ξεψχωριστό σύμφωνα με το δικό μου λογισμό. Επαφίεται εν πολλοίς στη αφοσίωσή τους σε αυτό που κάνουν, στο πολύ καλό γνωστικό επίπεδο και το επίπεδο συνεργασιών. Συγχαρητήρια για ό,τι έχουν πετύχει». Για τον στόχο σημείωσε: «Στόχος παραμένει ο ίδιος. Για να αλλάξεις στόχο πρέπει να εξασφαλίσεις την επίτευξη του ενός στόχου. Μαθηματικά δεν έχουμε αποκτήσει τους βαθμούς για την παραμονή στη δεκάδα του πρωταθλήματος. Στο μυαλό του καθενός μπορεί να πει ότι είναι εφικτός και αυτός ο στόχος (της δεύτερης θέσης). Για να μπορέσουμε να το βάλουμε μέσα μας αυτό πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε τους βαθμούς που πρέπει, να βελτιώσουμε αγωνιστικές επιδόσεις, να αποφύγουμε λάθη για να πούμε ότι έχουμε την αγωνιστική δυναμική για να υλοποιήσουνμε έναν επόμενο στόχο», είπε αρχικά. 

 

Ρωτήθηκε και για την ένσταση σε βάρος του Αήττητου Σπάτων ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και απάντησε: «Η λογική λέει ότι αφού δεν είχε ολοκληρώσει το μετοχικό της κεφάλαιο, παρανόμως συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Το τι θα πει η ΕΕΑ είναι άλλο θέμα, η κοινή λογική λέει αυτό. Αν προσθέσουμε αυτούς τους βαθμούς θα πούμε ότι θέλουμε άλλες τρεις νίκες. Μηδενίζουμε το σημαντικό που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, όμως αν πάμε αλλού».

 

 

Ο Καλαϊτζίδης πάντως ανέφερε και κάτι που δεν είχε καμία απολύτως καμία σχέση με το χθεσινό παιχνίδι, ούτε καν με θέμα της ΠΑΕ. Ενοχλήθηκε για το ότι σε ρεπορτάζ για την εκδήλωση του «Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου» ο Φώτης Μπαλτίδης καταγράφηκε ως πρόεδρος του ερασιτέχνη. «Από πού και ως πού είναι πρόεδρος;», είπε, μόνο που αυτό αφενός δεν αφορά (ούτε φυσικά προσβάλλει) την ΠΑΕ, αφετέρου ο Μπαλτίδης μπορεί να μην είναι τυπικά ο πρόεδρος, αλλά είναι ο άνθρωπος που ως γνωστόν κινεί τα νήματα τον τελευταίο χρόνο, έχοντας επί της ουσίας τον ρόλο του προέδρου. 

 

 

X