ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα Τρίκαλα «φωνάζουν»… και για τον Ηρακλή

Τα Τρίκαλα «φωνάζουν»… και για τον Ηρακλή

Οι Θεσσαλοί στα… κάγκελα για τις 14 ομάδες στη νεοσύστατη Super League 2

 

Το σενάριο του Α.Φ.Μ. διαψεύστηκε (τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση) και τυπικά ή ουσιαστικά ο Ηρακλής έχει μπροστά του τη «μάχη» για τις 14 ομάδες στη Super League 2. Να καλυφθούν οι δύο θέσεις από εκείνον και τα Τρίκαλα. Αντίδραση όμως υπάρχει μόνο από τους Θεσσαλούς!

 

Ενδεχομένως στο φινάλε της… μπερδεμένης κατάστασης του σήμερα, ο Ηρακλής να βρεθεί στη Super League 1 και η υπόθεση διεκδίκησης της θέσης στη Super League 2 να μην «καίει». Με τα τωρινά δεδομένα όμως, στο «μη χείρον βέλτιστον» ο Ηρακλής σιωπά σφυρίζοντας αδιάφορα, εν αντιθέσει με τα Τρίκαλα που σε ανακοίνωσή τους «φώναξαν»… και για τον Ηρακλή! Ο Α.Ο. Τρικάλων κατήγγειλε «πρωτοφανώς προκλητική μεθόδευση από εκπροσώπους νομών» που οι ομάδες προβιβάστηκαν στη νέα FL με στόχο να συμμετάσχουν στη SL2 και όπως εξηγεί να «ανέλθουν ουσιαστικά δύο κατηγορίες», γεγονός που σχολιάζει ως: «επίδειξη σκανδαλώδους εύνοιας».

 

Οι Θεσσαλοί υπογραμμίζουν: «Αν προκριθεί τελικώς να πληρωθούν οι δύο επιπλέον θέσεις της Super League 2 από ομάδες που αγωνίζονταν στην κατηγορία Football League, οι ομάδες αυτές θα είναι ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» και ο «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Είναι πραγματικά εξοργιστικό, παράλογο και αντίθετο σε κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, υπό συνθήκες αναδιάρθρωσης των κατηγοριών όπου θίγονται σχεδόν οι πάντες, κάποιοι να απαιτούν να ανέβουν δύο κατηγορίες. Καλούμε κάθε νοήμονα και με στοιχειώδη αίσθηση δικαίου ποδοσφαιρική Αρχή να πράξει το καταφανώς δίκαιο και να συμπεριλάβει στο επικείμενο πρωτάθλημα της Super League 2 τις ομάδες, που αγωνίσθηκαν στην φετινή διοργάνωση της Football League και τερμάτισαν στην 11η και 12η θέση».

X