ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τελεσίγραφο φορέων του Ηρακλή σε Παπαδόπουλο

Τελεσίγραφο φορέων του Ηρακλή σε Παπαδόπουλο

Φώτης Θέος και οι υπόλοιποι φορείς του συλλόγου ζήτησαν συγκεκριμένη κίνηση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ

 

Οριστικό τέλος στις υποσχέσεις, τις εξαγγελίες και τα… αφηγήματα του Θανάση Παπαδόπουλου περί συμφωνίας με τον ΝΠΣ Βόλο για αγορά του ΑΦΜ τη νέα σεζόν αποφάσισαν να βάλουν οι φορείς του Ηρακλή και δη οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου. Τα «ήξεις αφήξεις» του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και η συνεχής κωλυσιεργία του έχουν κουράσει απίστευτα άπαντες στους κυανόλευκους.

 

Εξ ου και η απόφαση που πάρθηκε στη συνάντηση της Τρίτης στο Κατσάνειο και του κατέστη σαφής. Ουσιαστικά οι παρευρισκόμενοι και κυρίως ο πρόεδρος του ΓΣ, Φώτης Θέος ζήτησαν με έναν τρόπο τη δέσμευσή του, εάν ο ίδιος θέλει να παραμείνει στα κοινά του Ηρακλή.

 

Ο όρος λοιπόν που μπήκε στον κ. Παπαδόπουλο είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο εντός του Σαββατοκύριακου, να παραδώσει έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Αχιλλέα Μπέο, το οποίο επιβεβαιώνει την ύπαρξη της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Ετσι ώστε ο Θανάσης Παπαδόπουλος να αποδείξει και πρακτικώς τις συζητήσεις που ευαγγελίζεται ότι έχει και φτάνουν στα πρόθυρα της… σχεδόν συμφωνίας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο που αυτόματα θα έχει σημάνει και την καταβολή ενός σημαντικού χρηματικού ποσού από τον Θανάση Παπαδόπουλο, τότε οι παράγοντες των κυανόλευκων υποσχέθηκαν να εξετάσουν αν είναι υλοποιήσιμο ή όχι και πώς μπορεί να διασφαλιστεί από όλες τις πλευρές. Αν και όπως τόνιζαν και χθες στη «Μ» διοικητικοί και εξωδιοικητικοί παράγοντες δεν προσδοκούν κάτι τέτοιο από τον 63χρονο επιχειρηματία…

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X