ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Θα έρχεται ο κόσμος στο Ιβανώφειο, θα χαίρεται με αυτό που θα βλέπει»

«Θα έρχεται ο κόσμος στο Ιβανώφειο, θα χαίρεται με αυτό που θα βλέπει»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή και έκανε δηλώσεις στον Στέλιο Παρθενάκη

Το μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Ηρακλή, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και εκεί βρέθηκε ο Στέλιος Παρθενάκης, στον οποίο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Λείπω χρόνια εκτός Θεσσαλονίκης, ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα με τον κόουτς Καστρίτη και την σοβαρή διοίκηση, με τον Ηρακλή να επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στην Α1. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, να έρθουν οι ξένοι να τους ενσωματώσουμε, να τους δείξουμε την Θεσσαλονίκη και τι σημαίνει Ηρακλής, να μπούμε στις προπονήσεις και να έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Αν δεν είχαμε φιλοδοξίες δεν θα μας επέλεγε ο κόουτς, όλα τα παιδιά είναι παίκτες με κίνητρο, το καλύτερο είναι το ομαδικό κίνητρο. Με την στεναχώρια του κόσμου στο ποδόσφαιρο, θα μπορεί ο κόσμος να έρχεται Σάββατο παρά Σάββατο στο Ιβανώφειο και θα χαίρεται αυτό που βλέπει, να βλέπει μια ομάδα που θα παλεύει και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

 

 

 

Μετά τον Μανωλόπουλο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ο Χάνλαν για λογαριασμό του Ηρακλή. Στη φωτογραφία με τον τιμ μάνατζερ του Γηραιού.

 

 

X